Kao što ste i sami mogli da po naslovu zaključite u nastavku vam donosimo jednu jako zanimljivu priču, a zahvaljujući naprednoj tehnologiji mnogo je zanimljivih i interesantnih priča koje završe na društvneih mrežama, na kojima ljudi postavljaju sve i svašta, a od toga se možemo da nasmejemo pa sve do toga da nam neka vest ili priča natera tugu i suze na oči.

Naša današnja tema bit će jedna žena koja je uradila nešto neverovatno, što su nadzorne kamere koje su na njenoj kući postavljene zabeležile, a evo o čemu se radi. Današnja priča koju vam donosimo se radi o jednoj ženi koja je dokazala još jednom kako su majke zapravo pravi heroji. Radi se o tome da je ona uspela da spasi svoju gusku koja je bila napadnuta od strane orla, a sve to ona je uradila dok je u naručju držala dete koje je dojila.

@frankythegoose

We have lost 3 chickens in the last week from what I was told was eagles which I believed hawks were preying on them but watch Frankie (our female goose) get taken. Mama bear mid breast feeding protecting her sweet Frankie. Officially living at a zoo 🦅 #nature #geese #eagle #eagleattack #yyj #victoriabc #eagles #mamabear #geeseofinstagram #eaglesofinstagram #canadasnature #naturechannel

♬ original sound – Mikey

Tako je ona na svom nalogu na društvenoj mreži Tik Tok objavila video snimak sa nadzornih kamera, koji je za vrlo kratko vreme prikupio više od 12,3 miliona pregleda. Ona se zove Kej i ona je sa svojim pratiocima ispričala kako su joj orlovi nedelju dana pre nego pto se ovo desilo, ubili već tri kokoške i kako je mislila da ih ubio soko. Ali, ona je sedila u dnevnoj sobi u donjem rublju i dojila svoju četveromesečnu bebu kada je u dvorištu videla orla koji je pokušao da odvuče nejnu gusku Frenki, ali ona nije obraća pažnju u kakvom je stanju izašla iz kuće. Ostatak teksta pročitajte ovde.