Svako ko radi na televiziji, snima emisije, ali i gledaoci kraj malih ekrana su svedoci da se tokom snimanja emisija mogu desiti mnoge nepredviđene stvari, koje mogu da odvedu celu emisiju u sasvim drugom pravcu. Nije moguće da se isplanira i da sve bude savršeno, onako kako je zamišljeno. Tako su se i mnoge nepredviđene situacije desile i tokom snimanja najpopularnijeg muzičkog takmičenja Zvezda Granda, a jedna se posebno pamti kod proglašenja pobednika.

Tako se jedna nezgoda desila tokom baraža kada je takmičara Bojan Pavlović slučajno udario direktora Granda, Sašu Popovića prošle godine. Sve je to bilo jako napeto i uzbdljivo, studio je bio pun emocija, a Saša je po onom svom običaju imao mikrofon u urkama i na jako napaet način j govorio koji je kandidat prošao dalje. Pa je tako u jednom trenutku prišao Bojanu i izgovorio njegovo ime, kao znak da on ide dalje u drugi krug takmičenja, a mladi kandidat nije krio svoju sreću a ni radost, pa je naglo skočio sa svoje stolice.

Pa je on u tom trenutku primetio da je laktom udario direktora Popvića mikrofonom, i tako mu je polomio zube: “Ne znam šta da kažem, majke mi moja”, rekao je takmičar drhatavim glasom kada je čuo da nastavlja takmičenej. Upravo u to vreme se Popović skloonio malo u stranu te je pitao vodtelja Voju Nedeljkovića da li mu se vidi rupa u ustima, a nakon toga je kao pravi profesionalac nastavio da radi svoj posao kao da se ništa nije desilo. Ovu anegdotu je ispričao upravo spomenuti voditelj u emisiji Zvege granda specijal, a nije poznato da li je Bojan snosio neke posledice.