Naša najpoznatija tiktokerka Uki Q je jučer objavila na društvenoj mreži Instagram uznemirujuće fotografije njene navodno prebijene sestre. Naime ova poznata Tiktokerja je optužila svog zeta da je pretu*ao njenu sestrz i nanio mod*ice njihovoj dvomjesečnoj bebi , a uz sve to je priložila i fotografije modrica. Njenu objavu sa Instagram profila prenosimo u cijelosti :

Tko je Uki Q? Tiktokerica koja osvaja ludim tetovažama | Joomboos.24sata.hr

– Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega – napisala je Una.

Ona je dodala da ju je nakon svega odvezao u Vojnomedicinsku akademiju pa pobjegao.

ŠOKIRALA SVE: UkiQ ugradila silikone (VIDEO) - idjtv.com
– Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda – napisala je Una i zamolila sve da podele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca:

Uki Q - Age, Family, Bio | Famous Birthdays

– Imamo još puno toga da kažemo ali smo trenutno u šoku.

Una je kasnije obajvila na svom storiju kako se sestra i beba bolje osjećaju nakon svega što su proživjele.

 

Fotografije možete pogledati OVDJE 

Preporučujemo