Pripremite ovaj jednostavan napitak tako da pomiješate dva sastojka i konzumirate ga tri uzastopna dana na prazan želudac.

Pripremite ovaj moćan pripravak tako da pomiješate dva sastojka i konzumirate ga tri uzastopna dana na prazan želudac. Izvanredan rezultat je brza eliminacija nakupljenih toksina i parazita koji žive u crijevima. Ovaj učinkoviti recept učinit će čuda za vaše opće dobro.

Kada nečijoj prehrani nedostaje pravilna prehrana, to može dovesti do nakupljanja toksina i parazita u crijevima.

Mnogi od nas ostaju nesvjesni činjenice da ovi uznemirujući “gosti” zapravo borave u našim vlastitim tijelima… Paraziti i toksini ne samo da oduzimaju hranjive tvari dobivene iz naše hrane, nego također uskraćuju naša tijela esencijalnih tvari.

Nastanak ovog stanja u probavnom sustavu može dovesti do umora, nedostatka energije, pretjerane pospanosti i povećane osjetljivosti na druge bolesti zbog oslabljenog imunološkog sustava. Osim toga, očituju se vidljivi učinci na fizičko tijelo, poput suhe kože i oslabljene kose.

Jasan pokazatelj da su neželjeni posjetitelji napali vaš sustav je iznenadna žudnja za slatkim poslasticama.

Povremeno provođenje detoksikacije tijela vrlo je korisno. Postignuti iznimni rezultati izravan su rezultat moćne kombinacije ova dva sastojka.

Potrebne komponente:

Za sjeme lana trebat će vam 2 žlice (20 g), dok je za klinčiće potrebna 1 žličica (2 g).

priprema:

Napravite fini prah mljevenjem klinčića i lanenog sjemena, a zatim ih pomiješajte. Jednu žlicu ove mješavine umiješajte u čašu mlijeka, jogurta ili kefira.

U razdoblju od tri uzastopna dana, konzumirajte ovaj napitak svako jutro, a zatim napravite stanku. Dovoljno je pristupiti procesu čišćenja 2-3 puta godišnje.

Preporučujemo