Vijest o nedavnom porodičnom sukobu između sestara Severine Vučković i Marijane Popović u stanu u Splitu, kom je prisustvovala i njihova majka Ana, je odjeknula u medijima u regionu. Ono što je posebno iznenadila je to što je zbog ovog ska*dala, pjevačica bila privedena na zagrebačkom aerodromu , kako bi dala izjavu u policiji i iznijela svoje viđenje sukoba u Splitu.Severina objavila rijetke fotografije sa sinom, svi se slažu oko jednog: "Isti, od osmijeha pa nadalje!"

Tada su obje strane imal svoje verzije ovog događaja, a kako se saznaje od izvora biskog Severini, pravi okidač za ovaj porodični sukob je bila nekretnina koju je Severinina majka Ana prepisala unuci Miji, zbog čega je Marijana pobjesnila.

Severina u javnosti osvanula u opravici kakvu baš ne viđamo svaki dan: 'Žena s najviše stila na Balkanu'
– U medijima se svašta pisalo o tome zbog čega je stvarno došlo do tuče u stanu u Splitu. Ima tu svega, tačno je i to da je Marijanu pogodilo što ju je Seve odjavila sa splitske adrese, ali je glavni okidač sukoba taj što je njihova majka Ana jednu nekretninu prepisala direktno Marijaninoj ćerki Miji, a svojoj unuci, koju obožava. Ona se o tome uopšte nije konsultovala s Marijanom, dok je Severina u potpunosti podržala tu ideju svoje majke i bila je upoznata sa svim detaljima. Poznato je da Mija i njena majka godinama nisu u dobrim odnosima, a jedno vreme je živela zajedno sa svojom tetkom – priča izvor, pa dodaje

– Kad je Marijana saznala za to da ju je majka Ana potpuno zaobišla po ovom pitanju i da je nekretninu prepisala na ime njene ćerke, a ne njoj, potpuno je poludela od besa. Zvala je majku i Severinu kako bi se raspravila s njima i kako bi joj sve objasnile, ali joj se danima nisu javljale na pozive. Pošto godinama ne komunicira sa ćerkom, a i za to krivi Severinu, ona se odmah uputila za Split kod majke u stan, kako bi se videle i razračunale. Ipak, tamo se zadesila i Seve, koja je odmah stala na stranu svoje majke i zaštitila je od besne Marijane. Ostalo sve znate kako se završilo – završava izvor.

Preporučujemo