Odavni nije tajna da je muž naše pjevačice Dragice Radosavljević Cakane, naš poznati pravnik Nebojša Negić, pa tako privlači pažnju domaih medija gdje gd se pojavi. Ipak, kako i ne bi kada je on jako uspješan i bogat, a pored svega ovog već nabrojanog on je i jako zgodan i drži o sebe, pase komentari na osnovu njegovog izgleda samo nižu.

 


Kada je u društvu svoje supruge komentari na konto njihovog skladnog braka, pa i usklađenih stajlinga, od čega gotovo nikada ne odstupaju kada posjećuju javne događaje, iap su još ljepši i sadržajniji, a jako često njih dvooje i sami vole da pohvale ljepotu kada je vide bilo u stvarima ili pak ljudima. Idejom da u komplimentu nema ničeg lošeg, jer je to sastavni deo njegove i suprugine prirode Nebojša se “drznuo” i prokomentarisao provokativnu fotografiju upola mlađe Cakanine koleginice na “Instagramu”.

– Izgledaš tako dobro aaa – napisao je pravnik ispod slike na kojoj naša pjevačica Kija Kockar pozira u oskudnom kupaćem kostimu.


Samo par minuta od objave, po pisanju domaćih medija, na Cakaninog izabranika, Kijini pratioci osuli su drvlje i kamenje uz riječi da oženjenom, čovjeku u njegovim godinama ovako nešto ne priliči i da na taj način javno ponižava suprugu. Nije sačekao mnogo muž Dragice Radosavljević Cakane ipak je obrisao sporni i pomenuti komentar i dodao novi uz sliku sa suprugom.Umešala se DRUGA ŽENA: Cakanin muž učinio ono čega se oduvek plašila! Pevačica ne želi nikoga da vidi, sve miriše na RAZVOD || Story.rs

– Možete vi poltroni do mile volje ljude da mažete go..nima, ali oni nikada zbog toga neće postati go…na, kao vi. Zaj.bali ste se – napisao je Negić, dok je estradna umetnica ugasila telefon, ne želivši ni sa kim da razgovara a posebno ne sa medijima.

Preporučujemo