Sve ovo zvuči suludo i nevjerovatno jer svi dobro znaju kako izgledaju i koliko su strogeu kontrole putnika na aerodromima.

Ples, nafta i buran razvod: Sve intrige Putinove mlađe kćerke - Azra Magazin
Pod naslovom “Putinova kćerka tajno u Beču” i nadnaslovom: “Razotkriveno: 4 putovanja s nao*užanim obezbjeđenjem” austrijski dnevni list “Austrija”, ali i drugi tamošnji mediji danas pišu kako je Katerina Tihonova (36), kćerka ruskog predsjednika Vladimira Putina, bez da je najavljen njen let, ruskim avionom u tajnosti posjetila Austriju.

Kako je to uopšte moguće pitaju mediji, kada se od aprila ove godine Putinova kćerka nalazi na listi osoba kojima je zabranjen ulaz u Evropsku uniju?

Tamošnji mediji pišu kako je tek sada otkriveno da putovanja u EU s nao*užanim obezbjeđenjem nisu bila prijavljena nikako.

Više od 20 puta Putinova kćerka Katarina Tihonova posljednjih je godina putovala avionom u Njemačku. Razlog: Ona je u privatnoj vezi s Igorom Zelenskim, bivšim voditeljem bavarskog Državnog baleta, s kojim ima zajedničko dijete. Nadležnim organima nije prijavljen nijedan od boravaka

“Od aprila su za Tihonovu zabranjena putovanja u EU zbog ruskog napadačkog rata na Ukrajinu. Ona se nalazi na listi sankcionisanih. Nije samo njen otac, ruski predsednik usko povezan s Vladom, nego i ona”- pišu austrijski mediji.

Isti izvor u nastavku napominje kako su austrijski dnevni list “Der Standard” i njemački “Papertrail Media” izvjestili da je Putinova kćerka nekoliko puta tajno bila i u Austriji, što je dosad bilo nepoznato.

Ko su Putinove kćerke kojima Amerika uvodi sankcije
Navodno su, kako pišu navedeni mediji, između 2015. i 2019. godine najmanje četiri puta u avionu koji je sletio na bečki aerodrom “Schwechat”, bili ona i njeno obezbjeđenje.

Dodaju kako je više puta prenoćila u luksuznim hotelima u poznatom austrijskom skijaškom centru “Kitzbühel”.

“Ako niko drugi onda su ljudi zaduženi za sigurnost iz predsjedničke garde, koji su uvijek nao*užani, bili ti koji su morali prijaviti njen dolazak. To nisu učinili u Njemačkoj. Ali ni Ministarstvu spoljnih poslova, prema tome što pišu mediji, ništa nije poznato o tome, dok se Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva za zaštitu podataka”, ističe “Austrija”.