Nad domom našeg poznatog bivšegg zadugara ovih dana su se nadvili crni oblaci. Naime, otc i maćeha Stefana Karića, Osman i Kristina su ovih dana u velikojžalosti povodom sm*ti njihove najbolje prijateljice, sa kojom je ova porodica godinama unazad bila nerazdvojna.

Karić ni ne sluti šta se dešava: Osman se OGLASIO HITNO, a OVE reči će dugo
Naime, Stefanova maćeha, Kristina se od svoje najbolje drugarice oprostila i putem društvene mreže Instagram. Jasmina, Kristinina najbolja drugarica je bila jako čest gost u njihovom domu i jako često su objavljivali zajedničke slike i videosnimke.

– Razmišljala sam koju našu sliku da stavim,nisam mogla da odlučim, ovo je tako mali deo. Uspomene se samo smenjuju i uvek se setim smeha, a oči su mi pune suza. Da li da stavim sliku iz Zagreba kad smo šetali ili iz Crikvenice sa mora, iz Grčke ili od nas kući sa nove godine, ne ipak ću iz Venecije kad smo šetali po kiši, ili ipak kad nam je pobegao avion pa se vraćali kroz celu Nemačku autobusom, ili iz Beča i tako se vrtim unedogled gledam slike, čitam poruke…Teško mi je jako, znam da vidiš to i da vidiš sve ove ljude koji pišu i zovu i pitaju za tebe (hvala vam svima do neba). Putuj draga moja drugarice sa anđelima uvek i zauvek ćeš biti deo nas. Uvek u našim srcima. Zauvek. Volim te, Jaco. – stavila je ona u opisu njihovih zajedničkih fotografija.

TUGA U DOMU KARIĆA: Iznenada je preminula - Osman sa bolom objavio tragične  vesti | Najnovije vesti - Srbija danas
Da su bili jako bliski u prilog idu i mnogobrjne slike i brojne objave Osmana i Kristine, sa Jasminom, na Instagram profilu starijeg Karića. Tako je i Osman podjelio stare zajedičke slike sa pokojno Jasminom iz Zagreeba.

Preporučujemo