Otkad je naša najbolja i najcijenjenija pjevačica Marija Šerifović obijelodanila da je gej orijentacije, ona svoju intmu kriej kao zmija noge. Godinama unazad već je nemoguće saznati ko je njeno rame za plakanje, osoba kraj koje se budi ujutro i mami joj osmijeh na lice, a u davanju itervjua namjerno ili ipak ne, na pitanja o svom emotivnom statusu izbjegava da daje odgovor.

<p>Marija Šerifović raskid je pak s druge strane javno objavila, što je mnoge začudilo.</p>

Veoma često se mogo pročitati da je pjevačica sama, što u večini slučajeva nije bilo istina, ipak o tome kome izjavljuje ljubav i sa kim planira budućnost, znaju samo oni koji su najbliži njenom srcu. Dok je s jedne strane emotivne partnerke tajila, Marija Šerifović raskid je pak s druge strane javno objavila, što je mnoge začudilo i izennadilo.

<p>Marija Šerifović raskid je pak s druge strane javno objavila, što je mnoge začudilo.</p>
Na ovaj potez pobjednica Eurosonga za 2007. godinu odlučila se jer je ipak riječ o raskidu poslovne saradnje i nema veze sa njenom privatnošću. Naime, Marija je godinama povjerenje poklonila jednom timu, ali kako je došlo vrijeme za novi album i izazove odlučila je da ekipu promjeni, o čemu je i javnost obavjestila.

– Nove obaveze i ciljevi zahtevaju brojne promene. Kao i u svakom odnosu, pa i u profesionalnom, putevi se razilaze. Želim da vas obavestim da posle šest godina uspešne saradnje nastavljam svoj profesionalni put sa novim saradnicima a pre svega menadžmentom – napisala je ova velika zvijezda.

marija šerifović

Marija Šerifović raskid saradnje obavila je u zdravom, mirnom tonu, čemu svedoči to što se na bezrezervnoj podršci zahvalila starom timu i za sam kraj, u produžetku poruke, dodala srce.

Da li će nova saradnja ovoj pjevačici donijeti jednako uspjeha kao prethodna vrijeme će nam pokazati.