Od kako je kraljice Elizabeta II pre*inula 8. septembra cijeli svijet bruji o prošlosti njenog sina Čarlsa, koji je u subotu i zvanično postao kralj Čarls III.

Godinama je zagorčavala život Lejdi Di, a sada znamo i kako je reagirala na  vijest o njenoj smrti

Najviše kontroverze uvijek je izazovao Čarlsov odnos sa njegovom suprugom Dajanom, a i sam kralj Čarls priznao je bez ustručavanja da je varao princezu Dajanu sa Kamilom, a lejdi Di je otvorena priznala da mu nije ostala dužna, te da je i ona imala ljubavnike. Ipak, čak ni ova sočna priznanja nisu zasjenila aferu Tampongate i 1993. godine – kada su u javnost procurili detalji privatnog razgovora Čarlsa i Kamile koji je obilovao lascivnim komentarima.

Kako su princ Čarls i Kamila uništavali život Dajani Noizz
Ovaj praktično ero*ski razgovor zgrozio je javnost, tada nenaviknutu na takav sadržaj, ali i samu kraljicu Elizabetu II. Transkript ovog razgovora iz 1989. godine, nastao dok su Čarls i Dajana još uvijek bili u braku, objavljen je 1993. godine, samo mjesec dana nakon zvanične objave da se razilaze.

Inače, cijeli razgovor je trajao šest minuta, a sama princeza Dajana okarakterisala ga je kao “bolestan”. Ovo je najlascivniji dio razgovora, koji je najviše i šokirao javnost, ali tokom čitave konverzacija Čarls i Kamila jedno drugom pokazuju naklonost i govore riječi ljubavi.

Kamila ponovo na mukama: Ukoliko Čarls postane kralj, na snagu stupa novo  pravilo || Hello Magazin!
Čarls: Problem je što te želim nekoliko puta nedeljno.

Kamila: Mmmm, i ja tebe. Želim te tokom cijele nedelje, u svakom trenutku.

Čarls: O, Bože. Želim da živim u tvojim pantalonama ili tako nešto! Bilo bi mi mnogo lakše.
Kamila: (smeh) U šta ćeš se pretvoriti, u gaćice? (Oboje se smeju). O, vratićeš se u sledećem životu kao gaćice.

Čarls: Ili, ne daj Bože, tampon. Takve sam sreće!

Kamila: Ti si potpuni idiot! O, kako divna ideja.