Sve više i više se susrećemo sa raznim pričama o prevarama, razlog toga vjerovatno jeste to što se na neki način mladi ljudi previše brzo odluče za tako važnu odluku, upuštaju se u veze u kojima ni ne stignu da upoznaju svog partnera a već se razmišlja o braku.

To nekada nije bilo tako, od najstarijih vremena postojala je tradicija da porodice između sebe dogovaraju brakove svoje djece što nije bilo potpuno bezazleno, upućeni u živote jedni drugih znali su šta mogu očekivati od takvog braka. Vremenom se to mjenjalo, došlo je doba demokratije gdje roditelji nemaju pravo da se mješaju u odnose svoje djece što je također sasvim normalno da nije toliko površnih razmišljanja među mladima i izgleda da je sve teže mlađim generacijama držati taj balans između dvije krajnosti.

Danas ćemo vam prenijeti priču jedne Beograđanke koja je zatekla svog muža u činu prevare, kada do toga dođe znate da je već sve gotovo i bilo bi potpuno bezazleno mišljenje o nekoj novoj prilici koju bi trebali dati jedno drugome. Možda i postoji šansa za takvo nešto ukoliko je u pitanju težak period u životu partnera koji je iz bolnih i povrijeđenih emocija proizveo takav postupak ali to u ovoj priči Beograđanke nije slučaj.

“Moja dobra prijateljica izdaje stan na dan. Ja to nisam spominjala nikad momku s kojim sam provela nešto malo više od godinu dana jer ja imam svoj stan i tu smo se viđali, nije nam bilo potrebno iznajmljivanje. Jednom ona nije stigla da odnese ključ osobi koja je unajmila stan za taj dan pa sam joj učinila uslugu i ja sam otišla ispred tog stana da sačekam i predam ključ. Tamo me dočekao moj momak i neka cura. Uglavnom ispostavilo se da je s njom preko 2 godine u vezi na daljinu a paralelno je bio sa mnom – napisala je svoju priču na jednoj od društvenih mreža.

Njena objava na fejsbuku veoma brzo je postala izuzetno popularna, uslijedio je veliki broj komentara koji su na neki način ismijavali čitavu situaciju ali bilo je i onih koji su joj pružili podršku i poručili da takvog momka ne vrijedi ni imati u životu.

Oglasi - Advertisement