Naša najpoznatija pop pjevačica Goca Tržan se već nekoliko godina za zajedničko potomstvo sa svojim nekoliko godina mlađim suprugom i poznatim klavijaturistom Rašom Novakovićem, zbog čega se pjevačica nekoliko puta i podvrgnula i vantjelesnoj oplodnji. Iako je ova pjevačica do sad bila otvorena kada je u pitanju ova tema, kao i kada se u pitanju mnoge druge teme, Goca Tržanje donijela odluku da od sada više ne želi da govori na temu pomenutog medicinskog zahvata.


– Imam 48 godina i znam da bi začeće sada već bilo u domenu čuda. Ako se ne desi, imam svoje dete koje treba da poraste i da ga izvedem na put. Rešila sam da više ne govorim na tu temu, poštedela bih sebe jer mi je dosadilo da pričam o tome. Toliko je javnih ličnosti koje to isto rade i ne žele da govore o tome, pa tu štafetu prepuštam nekom drugom – izjasnila se pjevačica za domaće medije.

Goca Tržan pokrenula novi biznis, u kojem njen suprug ima veliku ulogu
Brak ove pjevačice je kako je ona objasnila do sada odoljevao svim izazovima, baš iz tog razloga što ona i njen suprug raša znaju da se nose sa raznim poteškoćama koje ih zadese u životu.

Goca Tržan u najlepšoj jesenjoj kombinaciji koja se lako kopira
– Nismo imali kritične momente, iako smo morali da vodimo ozbiljne razgovore. Ipak, nije bilo kriza. Nismo bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. Umeli smo da prepoznamo kad nešto nije kako treba, da nismo to što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom – rekla je Goca Tržan. Inče ona i Raša se nikad nisu libili da pričaju o bilo kojoj temi.

Preporučujemo