Voditeljka Sanja Kužet je po mišljenju mnogih najharizmatičnije lice na malim TV ekranima i svima je poznata kao voditeljka najpopularniejg muzičkog takmičenja u regiji Zvezdi Granda. Sanja plijeni svojom spontanošću i pozitivnom energijom i širokim osmijehom koji uvijek krasi njeno lice i za svakog takmičara je imala lijepu riječ pa i utjehu kada je bilo potrebno.

Sanja se sa malih ekrana povlačila samo u periodu kada je bila u drugom stanju ali bi se brzo nakon poroda vraćala na svoj posao. Ona je pored Zvezdi Granda vodila i deset godina emisju izvlačenja nagradne igre Bingo a neki je se sjećaju i iz perioda kada je na  TV Pinku u jutarnjem programu dovila vremensku prognozu.

Sanja je bila student geografije i uporedo se bavila i manekenstvom a onda je njena tetka nagovorila da se prijavi na audiciju za voditeljku na BK televiziji koja se na žalost ubrzo poslije toga i ugasila pa je ona počela da volontira na Pinku. Ona nije odbijala nijedan posao pa je radila i noćne smjene u montaži ali joj se to isplatilo jer je u svojoj 21-oj godini dobila posao za stalno u ovoj TV kući.

Karijera ove voditeljice je danas na vrhuncu a na društvenim mrežama su se pojavile njene fotke od prije 16 godina kada je vodila prognozu u jutarnjem programu i može se primjetit da joj godine ništa ne mogu i da se skoro uopšte nije promijenila te je i danas krase mladalački izgled i savršena vitka linija. Ono što se također nije promijenilo je njen široki osmijeh.

Preporučujemo