U nastavku današnjeg članka vam donosimo jednu zanimljivost koja će obradovati naše domaćice najviše kao i one žene koje vole da mnogo čiste svoje domove. Na svu sreću postoje i prirodna sredstva za čišćenje koja možete i sami da napravite u kućnoj atmosferi. Kamenac predstavlja ozbiljan prolem u skoro pa svakom domaćinstvu, a zbog njega domaćice troše velike sume novca na razne hemikalije, koje u većini slučajeva nemaju puno efekta.

Sa srećom postoje i prirodna sredstva za čišćenje koja možete i sami da napravite u kućnoj radinosti. Sve ono što vam je potrebno jeste: 1 čaša sode bikarbone, 1/4 čase dehidrirane limunske kiseline, 5 kapi eteričnog ulja, voda. Priprema se na sledeći način. U jednu duboku posudu pomešajte sodu bikarbonu, limunsku kiselinu kao i pomenuto eterično ulje sa bilo kojim mirisem, a možete i sa onim koji vam je omiljeni. Zatim dodajte malo vode kako bi svi ti navedeni sastojci sjedinili u posudu. Dobijenu smesu stavite u modle za led i tako ostavite da se dobro osuši. Zatim kada se kocke budu osušile, potrebno je da izvadite i da ih potom stavite u staklenu teglu.

Kocke kada poželite izvadite iz tegle, pa ih ubacite u vašu WC šolju i samo gledajte kako te napravljene kocke obavljaju svoj prljavi posao umesto vas, tako da zaboravite na ribanje i prljanje svojih ruku. Pokušajte i vi sa ovim načinom koji smo vam otkrili pa nam javite. U nastavku teksta nam pišite vaša mišljenja i iskustva, u komentar.