Isplivao snimak dostavljača hrane koji je uradio nešto šokantno prije nego što je završio svoju dostavu, mnogi ostali zgroženi!

Na društvenim mrežama i portalima isplivao video snimak koji je zgrozio mnoge a ono što je dostavljač uradio mnogo je frapiralo u toj mjeri da su izjavili da nikad više neće naručivati. Na snimku možemo vidjeti muškarca koji je odlučio prije uričivanja hrane, degustirati istu. Iako nismo sigurni gdje je sporni snimak nastao, u komentarima je izazvao lavinu reakcija i mnoge osude od strane čitaoca jednog od postova.

Naime izgleda da je dostavljač ogladnio pa je unutar haustora prije nego li je dostavio i naplatio hranu, odlučio degustirati o čemu se radi, ovim potezom na “kvarno” postao je popularan a ni slutio nije da će ga kamera snimiti i da će taj video snimak postati viralan. Mnogi dodaju da ovo može biti pouka onima koji se prave istom ili sličnom djelatnosti, odrađujte svoj posao adekvatno i odgovorno, ukoliko vam je neko odlučio iskazati svoje povjerenje i prepustiti ono što će jesti u vaše ruke, nemojte ga razočarati – bili su jedni od tipova komentara koji su se mogli pronaći u nekim od postova.

 

Sporni snimak je najveću gledanost i publicitet stekao na društvenoj mreži Twitter, gdje su se vodile glavne rasprave na ovu temu i gdje su korisnici iste mreže odlučili podjeliti neka svoja iskustva sa sličnim situacijama koje su se dešavale na području našeg regiona, zaista, bilo je svakakvih priča koje su bile i smiješne i žalosne, nadamo se da se niste našli u nekoj od sličnih!

Preporučujemo