Došlo je vreme matura koje su za srednjoškolce jedan od najvažnijih događaja u životu i predstavljaju kraj jednog životnog razdoblja i početka novog. Svi oni žele da na maturskoj večeri izgledaju najbolje što mu jer će ti trenutci ostati ovekovečeni a poznato je da se devojke posebno trude da izgledaju lepo.

Ali, uvekl postoje oni koji koriste svaku priliku da vređaju i omalovažavaju druge pa čak i one ljude koji uopšte ne poznaju kao što se desilo u ovom slučaju zbog kojeg se digla velika bura na Tviteru. Naime, mlada devojka po imenu Kristina je podelila sovju maturskju sliku a korisnik po imenu Radovan Spasojević koji se bar tako predstavlja na Tviteru je ispod ostavio odvratan konetar od samo dve reči Pošto sat?.

Na tu odvratnu aluziju Kristina mu je odgovorila sjajnim komentarom koji je glasio: “Ne znam tačno marku sata, čika Radovane, pogledaću pa ću Vam reći, negde oko 13 hiljada, nisam sigurna, pozdravite decu i unuke”, pa ga je tako postavila na mesto jer se može videti da je najmanje duplo stariji od nje i daima decu koja su Kristinih godina.

Njegov je taj komntar naiškla na veliku osudu većine tviteraša ali je na veliku žalost bilo i onih koji su ga podržavali. ljudi bsu ga naziv ali sociopatiom i njegov komentar prostačkim i poručili mu da ako mu se ne svišđa kako devojka izgleda ne mora ni da je komentarišu a drugi su spominjali da i sam ima ćerku i kako bi njemu bilo da neko kako komntariše njen izgle.d

Preporučujemo