Poslovica koja kaže da je život nekome majka a nekome maćeha, najbolje pokazuje priča Eme Cepter koja je usvojena ćerka jednog od najbogatijih parova Srbije, Filipa i Madlene. Samo je dovoljan pogled na njene profil na Instagramu i da vam bude sve jasno da ova lepa devojka lepo živi i da živi život punim plućima, okružena sa luksuzom i bogatstvom.

Međutim, o njenom životu se ne zna mnogo, osim da živi u inostranstvu, preciznije Londonu gde i studira psihologiju. Ema je veliki ljubitelj i umetnosti, a njen upečatljivi modni stil osigurao joj je armiju pratilaca na mrežama. Također, na osnovu njenih slika na Instagramu može se zaključiti da voli putovanja, a da su joj egzotične destinacije omiljene. Inače, zanimljivo je da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njj, a Filip i Madlena svojevremeno su davne 2000. godine objavili na najleših mogući način vest da je malena Ema postala član njihove porodice.

“U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo”, ispričala je Madlena svojevremeno.

Ona duži niz goidna živi u Monaku, ali je isto svoj na svome i u Parizu, Beču, Milanu iako joj je u srcu rodni Beograd. Također, njen suprug urođenom energijom i velikom poslovnom kreativnošću, izgradio je svojevrsnu imperiju biznisa sa svetskom nivou, dok je Madlena ugradila celu sebe u kulturno umetničko stvaralištvo u Srbiji.