Danas u nastavku ovog nedeljnog članka bavimo domaćom estradom, a kao što i možete da vidit danas pišemo o jednom od najpoznatijih ljudi na estradi, to jeste Saši Popoviću. On je čovek koji je okrenuo celu estradu naopačke, i koji je do sada napravio toliko dobrog posla za narodnu muziku d aje to nemerljivo i to je definitivno.

Zvezde granda projekat koji pripada njemu i pevačici Lepoj Breni je definitivno u poslednjih 20 godina napravio veliki broj zvezda koji su eksplodirali, a njihovu priču podigli na viši nivo. Tako da sada u njegovom životu ide sve po planu i rasporedu, a kao što i sami znate on je jako dugo vremna u braku sa bivšom pevačicom Suzanom Jovanović.

Također, Suzana i Saša imaju ćerku ali i sina Danijela koji je iz prvog braka Suzane, koji je sa njima od kako je rođen, pa tako da nije tajna da Sašu doživljava kao svog drugog oca. Ali, on je danas odrastao u pravog mladića, a vest da se uskoro ženi je obišla sve medije na našim prostorima, a Saša je odlučio da odreši kesu pa oovm pitanju. Samo jedan meni za gosta ima da košta oko 830 evra, a mnogo je njeogvih kolega pozvano na svadbu, ali je jedno samo ime izostavljeno

Ono što je sve ostavilo u čudu jeste, da se nije pojavila Aleksandra Prijović koja je inače snajka od Lepe Brene koja je bila počansi gost na samom venčanju, a niko ne zna zašto je ona izostavljena sa samog spiska gostiju ovog gala venčanja.