Već nekoliko dana je glavna vest u Srbiji o kojoj su pisali svi mediji bilo venačanje pevačice Katarine Grujić i nogometaša Marka Gobeljića koje je održano u hramu Svetog Save. Par je sklopio civilnmi brak još krajem prošle godine a sada su priredili crkveno venačnje i proslavu za svoju rodbinu i prijatelje.

Mladenka je pozvala predstavnike mkedija da isprate ovaj događaj na samoj svadbi je napravil incident jer nije želela da daje nikakve izjave a na samom kraju je tražila od obezbeđenja da udalji sve novinare nakon čega su neki iz besa napustili hotel u kojem je bila svadba. Kako pišu mediji celu je svadbui platio Kaćin otac a radi se o sumi od 200 hiljada evra.

Pevačica nije nikad krila da potiče iz bogate porodice, i da je njen otac uspešan biznismen te je tik pred svadbu podeila slike rodne kuće na Dušanovcu koja je bila okićena za svadbu što je pokrenula mnogo pitanaj o poslovima kojima se bavi njen otac. Interesatno je da njega svi zovu Gruhja i skoro niko ne zna koje mu je pravo ime a čak ni Goblejina majka ne zna kako se on zove, i na to pitanje jesamo zbunjeno odgovorila da ga ona poznaje kao Gruju.

Sagovornik je naslutio da Gruja pripada masonskoj loži a za to kako on tvrdi ima nekoliko nezaboravka da postoji još mnogo simbola po kojima se prepoznaju pripadnici masona. On ističe da ako je Gruja mason onda bi on bez problema mogao da plati kćerkinu svadbu jer i da je siromašan pomogli bi mu drugi jer se masoni paze kao rođena braća i uvek pomažu.

Preporučujemo