Viki Miljković šokirala fanove detaljima iz svog privatnog života! Progovorila o najbolnijim trenutcima svog života! 

Violeta Viki Miljković srpska turbo folk i pop folk zvijezda ponovo šokirala javnost, ovaj put detaljima iz svog privatnog života, progovorila o najtežem periodu kroz koji je prolazila. Viktorija u nastavku otkriva, nakon smrti njene majke, porodica pjevačice vodila je mukotrpnu borbu sa aktuelnim virusom, a kolega koji ih je napustio je donio još veću tugu u njeg život.

“Poslednje dve godine nema šta me nije snašlo. Mnogo tužnih momenata. Ljudi koje smo izgubili oko sebe. Teško je nastaviti bez roditelja, ali se mora. Nekako kroz posao bežim od svega lošeg što se dešava. Radoholik sam i uživam u tome. Taške bi voleo da češće odlazimo na odmore, ali nekako smatram da smo sada u naponu snage i da treba svoju kreativnost i zrelost u isto vreme da iskoristimo” – kazala je estradna zvijezda.

Podsjećanja radi, Viktorija i pored estradne karije svoje puteve je pronašla i u privatnom biznisu, kako sama kaže, obišla je čitav svijet i odabir da se bavi nekretninama je bio logičan za nju.

“Gde god sam došla gledala sam šta je u ponudi za prodaju. Usput sam se, uz ovaj posao bavila nekretninama. To je bio moj hobi. Tokom korona krize imala sam dovoljno vremena da sebe usavršim i na tom polju. Otvorila sam kompaniju koja se bavi prodajom i uređenjem luksuznih nekretnina. Sada mogu da kažem da se podjednako kako estradom, bavim i nekretninama. Moja firma zapošljava desetak ljudi. A sarađujemo sa još dvadesetak agenata širom sveta. Bavimo se kako prodajom nekretnina u Beogradu i Srbiji, tako i na najatraktivnijim destinacijama globalno. Plus posebno imamo odeljak i za uređenja stanova i vila. Kao neko ko je u poslu nov, angažovala sam proverene i odgovorne ljude. Svima je vreme novac i moraju se poštovati dogovoreni rokovi. U tom smislu sam stroga kao šef. Ali nemam nikad sukobe u poslu” – izjavila je Viktorija.

Oglasi - Advertisement