Uprkos buci koja se digla u domaćoj javnosti porodica Nemanje Gudelja, tačnije njegova majka Olivera i sestra Vanja, još uvijek insistiraju na odluci da na društvenoj mreži “Instagram” više ne prate izabranicu fudbalera Anastasiju Ražnatović i njenu majku Svetlanu Cecu Ražnatović. Očekivalo se da će drama oko ovog incidenta posljednjih dana biti razriješena, ali obe suprotstavljene strane odlučile su se na šutnju što zapravo samo potvrđuje pisanja da odnosi između porodica Nemanje Gudelja i Anastasije Ražnatović jesu narušeni.

Međutim, sada još jedna činjenica ovdje upada u oči i može naslutiti na čijoj je strani porodica Nemanje Gudelja između njegove aktuelne i bivše djevojke, takođe poznate pjevačice. Naime, majka i sestra pomenutog fudbalera još uvijek na društvenim mrežama prate Gudeljevu bivšu izabranicu Sanju Vučić dok Anastasiju ne prate. Time jasno stavljaju do znanja na čijoj su strani nakon raskida koji su fudbaler i Sanja doživjeli neposredno prije početka njegove veze sa Ražnatovićevom.

Imajući u vidu da je Anastasija ušla u život fudbalera nedugo po njegovom raskidu sa Vučićevom, pitanje je da li je porodica Nemanje Gudelja bila spremna da se oprosti od Sanje kao što je to očigledno bio spreman da učini sam sportista. Ukoliko im je Sanja zbilja draža opcija za miljenika porodice od Anastasije Ražnatović, komplikacije na ovim relacijama tek bi mogle da se dešavaju


U međuvremenu, mediji podsjećaju na Sanjine izjave o vezi sa fudbalerom i jasnoj poruci da je željela da ostane u dobrim odnosima sa njim, što joj očigledno i polazi za rukom.

– I dalje smo prijatelji. Ostaćemo prijatelji, volimo se. Ako su Anastasija i on zajedno, mogu da im poželim sreću i nek ljubav traje. Samo nek se volimo – izjavila je Sanja u aprilu ove godine.

Preporučujemo