Danas u ovom članku pišemo o vestima koje nam dolaze sa javne scene, tačnije danas pišemo o našem popularom voditelju koje je javnost imala priliku da upozna kada je postao učesnik rijaliti programa Zadruga, a radi se svakako o jednoom najpoznatijem MIlanu Miloševiću.

Milan je do sada više puta pokazao kako voli da radi svoj posao, a prvo je bio učesnik takmičnja pa mu je Pink dao mesto voditelja, što je on do sada više puta opravdao načinom nakoji radi. Miljana Kulić je više puta izbačena iz rijaltiija Zadruga, a sve zbog nasilnog ponašanja koja je imala. Također, zajedno sa njom je izbačen i Nenad Macanović sa kojim je u Belu kuću ušla a oni su tada bili u vezi, pa je zatim ostavila nejga zbog Zole, pa ponovila isto. Nedavno je Miljana Kulić uradila jednu brutalnu stvar, a to da je voditelja Milana Miloševića gađala sa kamenom, nakon čega je on završio u bolnici na aparatima.

Kako smo saznali, on nije mogao da izdrži pritisak u glavi, pa se obratio svom lekaru, koji ga je priključio na sve potrebne analize. Da podsetimo, nedavna svađa Miljane i Lazara Čolića Zole je bila poprilično žestoka , gde je ona u jednom trenutku uletela u Belu kuću , kada je sa vrata bacila kamen koji je direktno pogodio voditelja Milana Miloševića. On je se odmah oglasio te istakao kako se oseća , a jasno je da mu je se posle slošilo. Koje je vaše mišljenje o ovom rijalitiju i d ali pratite sva dešavanja u Beloj kući? Pišite nam u komentar.