U vikendu iza nas, u novom izdanju emisije “Premijera – Vikend Specijal”, novinar Nemanja Vujičić posjetio je Rumu i luksuzni stan Stanije Dobrojević, koja je odlučila da otvori vrata svoje nove nekretnine, o kojoj se u posljednje vreme dosta pisalo. Na samom početku razgvora, Stanija se osvrnula na novac, te priznala da ju je novi dom papreno koštao.

Stanijin luksuzni dom od 120 kvadrata: Stavila ogledalo iznad kreveta, kupatilo cijelo pink, tu je trebalo i Marko da živi! | Ekskluziva.ba
– Nije bitno šta je skuplje, nego što je sve napravljeno lepo i elegantno sa ukusom, bilo je malo rizično, ali toliko je sve lepo ispalo, čak i lepše nego što sam zamišljala. Inače, sve je bila moja ideja, tako da sam ponosna što je sve sprovedeno u delo. Ne volim da pričam o ciframa, to nikad ne radim, a koliko su koštali zidovi… Mnogo je koštalo da se opremi stan, nisam štedela, ali sve je ovo pokazatelj moje duše. Ovo je ipak moj intiman prostor. Moj prvi, devojački stan bio je u sličnom fazonu, ali ovo je sad već malo zrelije. Useljenje je ove nedelje, radi se na dekoraciji, biće nešto posebno, a ovde sem moje majke, brata i bivšeg dečka i budućeg-sadašnjeg niko nije dolazio. Tako će i ostati! Kakav je moj javni imidž, medijski sam stalno zastupljena, pod kamerama sam non-stop, privatno sam zatvorena i asocijalana, retko primam ljude u svoj intiman kutak – ističe Stanija, pa se dotakla svoje fakuktetske diplome koju ponosno drži u dnevnom boravku.

pink.rs | RAJ! OVAKO IZGLEDA STANIJIN LUKS DOM OD 120 KVADRATA: Stavila ogledalo iznad kreveta, a ovde je trebalo i Marko da ŽIVI! (FOTO)
Kako je ona rekla, njena diploma ekonomskog fakulteta joj je bitna, jer je ipak to rezultat njene borbe godinama, jer kako je rekla uopšte nije lako na državnom fakultetu isti završiti. Iako ga još nije unovčila i nema nikakvu zaradu od te diplome, ona kaže da ima vremena. Jedino što je stekla od fakulteta za ubuduće jeste disciplina, i taj neki kliker za biznis, ali ona misli da je samo rođena s tim. Da se nada da će ikada raditi u struci, kao na primjer u banci, ubjeđena je da neće, ali da će biti ženski biznisimen, kao što jeste već, to svakako hoće.

– Ovo je dnevna soba, dosta dugo sam čekala da stigne garnitura. Sto, tepih, kristalni lusteri, nekako sam dugo čekala da sklopim sve detalje jer nije bilo nabaviti sve u Srbiji ono što sam zamislila i želela. Imala sam mnogo muka, ne samo da sam uložila dosta novca, već i vremena, nerviranja, plakanja, suza… U jednom momentu sam rekla majstorima da ruše sve, nekada ne kapiraju moj neki svetski fazon koji sam videla putujući po svetu, tako da je ovde u stanu bio ozbiljan rijaliti šou – otkriva bivša zadrugarka i starleta.

STANIJIN LUKSUZNI DOM OD 120 KVADRATA: Stavila ogledalo iznad kreveta, ova prostorija je cela PINK, tu je trebalo i Marko da ŽIVI!
Kako je ona sama rekla, ona nije tradicionalna kuharica koja će kuhati pasulj, ili da mijesi gibanicu. Ipak svaki obrok pravi sama, iako su to neki uglavnom zdravi i dijetalni obroci, priznaje da pravi najbolje smutije na svijetu, potaže i neke laganije stvari koje idu uz njen način životta i održavanje linije.