U nastavku današnjeg članka za vas imamo jednu veoma zanimljivu priču, a riječ je o nekim fen šui tajnama koje su vezane za trpezarijski sto, a o kojima je pričala feng šui stručnjakinja Sandra Drinčić. Naime, ona je govorila o tome, i dala je nekoliko savjeta vezanih za to šta staviti na trpezarijski sto, što će doprinijeti većim prihodima, ali i sreći u kući.

Trpezarija je inače mjesto gdje se okuplja cijela porodica, to je prostor koji mi svakodnevno dijelimo sa ostalim ukućanima, i mjesto na kojem dijelimo energiju. Kako smo već napisali, Sandra Drinčić u Srbiji je najpoznatiji feng šui stručnjak, i ona je odlučila da oktkrije male tajne oko toga kako treba i šta treba postaviti na trpezarijski sto. Naime, ona je gostovala u emisiji Vikend koja se emituje na K1 televiziji, pa je na samom početku rekla to da je sto ustvari ključna stvar, da je to sklad porodice, i okupljanje.

Tako je ona rekla da je veoma važno da jedemo sa partnerom, sa porodicom, pa je rekla da ukoliko jedan paetner započne neki drugi režim ishrane, da je potrebno da barem jednom sedmično zajedno jede isti obrok sa osobom sa kojom živi, jer to je duh zajedništva, pa je ona tako rekla sljedeće: “Trpezarijski sto treba da bude blizu kuhinje, ako nije, dolazi do razdvajanje porodice, slabe komunikacije. Ljudi greše kada stave sto ispod prozora – sve što nam je u blizini prozora odlazi kroz prozor. Super je staviti jedno ogledalo pored da duplira prihod”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.