Sustavnim pristupom, nutricionist je otkrio najjednostavniju tehniku ​​za uklanjanje sala s trbuha, čime se ono lako otapa.

Slijedeći niz metodičnih koraka, nutricionist je identificirao najlakši način za učinkovito uklanjanje abdominalnog sala, što rezultira njegovim nestankom bez napora.

Prisutnost visceralne masnoće u trbušnoj šupljini, koja obavija vitalne organe poput jetre, gušterače i crijeva, povezana je s povećanom osjetljivošću na bolesti srca, bolesti jetre, dijabetes tipa 2 i specifične oblike raka.

Prema riječima nutricionistice Temi Lakatos Šems, tajna uspješnog smanjenja sala na trbuhu leži u učinkovitoj kombinaciji dosljedne tjelesne aktivnosti i hranjive dijete.

1. Smanjite količinu hrane koja se nudi.

Ako želite biti zadovoljni veličinom svog struka, prvi korak koji morate poduzeti je smanjiti količinu hrane koju konzumirate u jednom obroku. Iako se ova preporuka može činiti trivijalnom, ona ima znatnu težinu kada se radi o promjeni prehrambenih navika.
Renomirani stručnjak za prehranu u Sjedinjenim Državama otkrio je da pojedinci imaju tendenciju napuniti svoje tanjure bez obzira na veličinu. Unatoč tome, odabir manjih tanjura može ponuditi istu razinu psihološkog zadovoljstva kao potpuno napunjen tanjur, a istovremeno smanjuje unos kalorija za nekoliko stotina kalorija po obroku.

U svrhu održavanja zdravog načina života savjetuje se suzdržati se od konzumiranja alkoholnih pića tri nedjelje u mjesecu.

Konzumacija slatkih koktela i alkoholnih pića može dovesti do brzog nakupljanja kalorija.

Jedan aspekt koji se često zanemaruje je Šemasovo zapažanje da alkohol zapravo može povećati našu glad. Uživanje u koktelima može imati značajan utjecaj na debljanje jer unose dodatne kalorije u naše tijelo.

Nadolazeći sadržaj za predviđanje: Prognoza Babe Vange za studeni predviđa niz izvanrednih i uznemirujućih transformacija koje su pred nama. Pripremite se za ono što dolazi, jer će to sigurno imati negativne implikacije za nas. (FOTO uključena)

3. Dajte povrću prioritet

Uključivanje povrća u vašu svakodnevnu rutinu prehrane pametna je praksa zbog obilnog sadržaja vlakana, koji pomažu u promicanju osjećaja sitosti i obeshrabruju prekomjernu konzumaciju kalorija.

Nutricionisti savjetuju da salate obogatite okusom limuna ili octa te da se odlučite za zdravije maslinovo ulje.

Smanjite količinu voćnih sokova koje konzumirate.

Slično kao što alkoholna pića mogu spriječiti vaš napredak u mršavljenju, slatka gazirana pića i pića mogu proizvesti isti ishod. Važno je priznati da se dodani šećer često nalazi u raznim vrstama sokova, stoga je odabir vode ili svježe cijeđenih sokova bolja odluka.

Ukusne poslastice koje izazivaju osjećaj mira i introspekcije.

Kako biste obuzdali svoju želju, bitno je suzdržati se od uživanja u slatkim poslasticama i sladoledu ili barem ograničiti konzumaciju ovih nezdravih grickalica.

Kako biste spriječili snažno krckanje, odlučite se za grickalice s mekšom teksturom poput orašastih plodova i voća s niskim udjelom šećera.

Prije jela preporuča se polagano, duboko udisati i izdisati.

Primjenom Teminog preporučenog pristupa imate mogućnost učinkovito smanjiti brzinu konzumiranja obroka, što rezultira usporavanjem vašeg tempa jedenja.

Preporučujemo