Naše dvije poznate pjevačice, Ana Bekuta i Zorica Brunclik, a kao što se zna već nekoliko godina su u estradnom ra*u, a netrpeljivost među ove dvije legende folk muzike, je kulminirala njihovim žestokim svađama zog kojih je Ana Bekuta izrićito odbijala da na bilo kojoj rivatnoj proslavi pjeva zajedno sa svojom kolegicom Zoricom Brunclik.

Njih dvije godinama ne pričaju: Svađa Ane Bekute i Zorice Brunclik ne jenjava - Srpskainfo

Pjevačica Ana Bekuta i danas navodno odbija bilo koju tezgu na koju je ona pozvana, a da prisustvuje i njena kolegica Zorica Brunclik, i nije joj bilo važno o kojoj sumi noovca koji bi mogla da zaradi se radi. Naime, njih dvije su prije dvije godine obje dobile poziv od jednog imućnog gospodina, koji je tada slavio rođenje svog djeteta, ali Ana nije željela ni da čuje za to, pa je iz tog razloga odustao od svog nauma.

Taj imučni gospodin taa nije pitao koliko košta, da mu dvije legende poput Zorice i Ane pjevaju, ali ipak čim je saznao da Ana odbija da radi sa svojom kolegicom jer imaju neke neriješene konflikte iz prošlosti, on je ipak odustao iako je za taj angažman mogla da naplati papreno. On je tada odlučio da ne pozove nijednu od njih dvije, javili su tada domaći mediji.

BEKUTA I ZORICA BRUNCLIK VODE ESTRADNI RAT DUŽE OD PET GODINA?! Nakon svega Ana odlučila da uradi OVO?! - Informer
– Čuli smo da Ana, navodno, neće sa Zoricom ni da deli bakšiš niti da boravi u istim restoranima i hotelima gde se radi. Ona je čak svojevremeno odbila da radi jednu bogatu romsku svadbu samo zato što je na istoj bila angažovana i Zorica. Jednostavno je takva i od toga ne odstupa – kazao je izvor.

Preporučujemo