Ključ za dobitak na lutriji otkrio je matematičar. Ključno je izbjeći uobičajenu pogrešku igranja određenih brojeva. Slijedeći ovaj savjet, povećat ćete svoje šanse da se približite dobitku na lutriji.

Prema matematičaru Rajanu Garibaldiju, dobitak na lutriji, unatoč naizgled nemogućim izgledima od jedan prema 300 milijuna, zapravo je ostvariv. U intervjuu za WIRED, Garibaldi sugerira da odabir manje popularnih brojeva i kupnja ulaznica na lokacijama s nižom prodajom ulaznica može značajno povećati vaše šanse za dobitak.
Prema matematičaru Rajanu Garibaldiju, dobitak na lutriji može se činiti nemogućim pothvatom, ali on tvrdi da je zapravo ostvariv, unatoč malim izgledima od jedan prema 300 milijuna. U intervjuu za WIRED, Garibaldi sugerira da se vaše šanse mogu povećati odabirom manje popularnih brojeva i kupnjom karata na mjestima gdje je prodaja karata relativno niska.

Razornu pogrešku koja bi potencijalno mogla spriječiti nekoga u zgrtanju bogatstva razotkrio je stručnjak za industriju – odabir “sretnih” datuma za kockanje, uobičajena praksa među većinom.

Prema Garibaldijevom prijedlogu, bilo bi mudro izbjegavati odabir brojeva samo iz jednog stupca na listu kada birate svoje brojeve, kao što neki pojedinci obično čine.

Svake godine Amerikanci ulože gotovo 100 milijardi dolara u državnu lutriju u nadi da će se obogatiti, samo da često ostanu bez ičega. U 2016. najveći Powerball jackpot u povijesti nacije dosegao je nevjerojatnih 1,586 milijardi dolara, koji je na kraju podijeljen među tri sretna vlasnika listića iz Kalifornije, Floride i Tennesseeja.

Prema intervjuu za WIRED, Richard Lustig, koji je dobio četiri puta na lutriji Floride za ukupno 1.038.499,92 dolara, sugerirao je da odabir uzastopnih brojeva može povećati šanse za dobitak. Lustig, koji je nažalost preminuo 2018., otkrio je da će reinvestirati svoj dobitak kupnjom više srećki i dosljednim korištenjem ručno odabranih uzastopnih brojeva. Čvrsto je vjerovao u učinkovitost opetovanog korištenja istih brojeva.

Kada sudjelujete u lokalnoj lutriji, preporučljivo je kupovati listiće od prodavača koji imaju najmanju prodaju ulaznica.

Prema studiji koju je proveo LendingTree, stanovnici Massachusettsa imali su najveću potrošnju po glavi stanovnika na srećke i srećke u 2020. godini.

Iza nas slijede Michigan s prosječnom cijenom od 408,51 USD i Georgia s prosječnom cijenom od 429,51 USD. Na suprotnom kraju spektra nalazimo Sjevernu Dakotu po cijeni od samo 29,93 USD, zatim Wyoming po cijeni od 39,08 USD, Montanu po cijeni od 55,21 USD, Novi Meksiko po cijeni od 60,00 USD i Oklahomu po cijeni od 67,67 USD.

U lutriji ne sudjeluje samo pet država: Alabama, Aljaska, Havaji, Nevada i Utah.

Preporučujemo