U stravičnoj nesreći na plaži Potam u Albaniji čamac je usmrtio sedmogodišnju djevojčicu (7) dok se kupala s ocem. Brodom je upravljao bivši šef policije Elbasana Arjan Tas, koji se vratio na kopno i posvađao se sa žrtvinim ocem.

“Došao je velikom brzinom do mene i moje ćerke. Ja sam zaronio, a čamac je direktno udario u nju”, rekao je Bledara Avdia, koji je sa svojom sedmogodišnjom ćerkom, Jonadom i suprugom u utorak došao na plažu Potam u Albaniji, a oko 14 sati sedogodila ova jeziva nesreća. Zgroženi promatrači snimili su trenutak kada su se Tas (u ružičastim kupaćim hlačama) i Brida (u crnim kupaćim hlačama) potukli dok su ih građani pokušavali razdvojiti.

Nesretni otac ispričao je lokalnim medijima tragični dan rekavši da su on i njegova kći plivali na obali kada je ugledao mali bijeli čamac s dvoje ljudi kako mu se približava. Istražitelji su rekli da je policajac vodio svoju obitelj iz luke Palermo u Potham, oko pet milja udaljen u vrijeme nesreće. Policijski glasnogovornik rekao je da je propeler prouzročio smrtonosne ozljede djeteta. Taze je optužen za ubojstvo iz nehata, a 15 osoba zaduženih za sigurnost plaže dobilo je otkaz.