Glumački par Tijana i Slaviša Čurović, odlučili su da obnove svoju vezu nakon razvoda koji se desio prije sedam godina,a njihova ljubav se rodila prije dvadeset godina, i to iz poslovne saradnje.


– Prvi put videli smo se u beogradskom hotelu Balkan. Bilo je to septembra 2003. godine. Slaviša je u to vreme bio upravnik Nikšićkog pozorišta i trebala mu je glumica za ulogu u predstavi ‘Pretis lonac’, a moj profesor Feđa Stojanović preporučio je mene. Moram da priznam da mi se u početku uopšte nije svidelo njegovo ponašanje. Kad sam prihvatila ulogu, poljubio mi je ruku i predložio da me odveze kući, što sam odbila- pričala je svojevremeno Tijana.

<p>Poznati glumački par odlučio je da pruži novu šansu svojoj ljubavi.</p>
– Nisam odmah bila zainteresovana za njega kao muškarca. Čak sam ga udarila kad me je prvi put poljubio, ne jako, više onako filmski. Fascinirala me je njegova istrajnost, hrabrost i rešenost da me osvoji. Na dan kad sam diplomirala došao je u Beograd. Izašli smo na ručak i on je u jednom trenutku značajno zastao i upitao: ‘Da li bi ti bila sa mnom stalno?’. Tada me je definitivno osvojio. Nisam ni bila svesna da me je zapravo zaprosio.

<p>Poznati glumački par odlučio je da pruži novu šansu svojoj ljubavi.</p>

Za sve vrijeme dok su bili razvedeni su bili u odličnim odnosima, pa smo mogli da ih vidimo kako izlaze porodično, sa ćerkom Tajom, a jedno o drugom su uvijek govorili samo najljepše. Oni nikada nisu željeli da pričaju o razlozima svoga rastanka. Tijana je jednom prilikom istakla da su njen bivši suprug i ona posvećeni roditelji malenoj Taji i da je ponosna na njihov odnos nakon razvoda.