I dalje pišemo o crnim kronikama, a crne kronike nas ne mogu zaobići, tako da svaki dan čujemo tužne vijesti. Domaći mediji posljednjih dana raspisali su se o ubojstvu pjevačice Jelene Marjanović, koju  je ubio njezin suprug Zoran Majrnoavić, koji je osuđen na 40 godina zatvora. Pjevačica je brutalno ubijena na borčanskom nasipu 2. aprila 2016. godine, ali to danas nije naša tema.

 

 

Tako danas donosimo vrlo tužne vijesti iz cijelog svijeta. Nitko nije želio njegovu iznenadnu smrt, svi su ga žalili jer je bio veliki glazbenik. Obitelj i prijatelji su duboko ožalošćeni. Olalekan Obei-Fabii, najstariji sin nigerijskog glazbenika i gospel pjevača Ebenezera Obeija Olaiinke, preminuo je u dobi od 48 godina.

 

Obitelj je na svojoj Instagram stranici objavila srceparajuću oproštajnu poruku. Stigla je poruka sućuti za legendarnog glazbenika koji je prije nekoliko mjeseci proslavio 80. rođendan, a sad sahranjuje sina.“To je zaista tužno i zabrinjavajuće..” glasio je jedan od komentara ispod ove objave.