Dejan Dragojević je došao sinoć u studio televizije PINK, kao gost kako bi podržao svoju djevojku Alesandru koja je trenutno aktuelni učesnik  Zadruge 6  nalazi se u Beloj kući. Za vrijeme emisije, prikazana je kompilacija burnih svađa između njegove djevojke Aleksandre, Kristijana Golubovića i Maje Marinković.

Dejan Dragojević Biografija - Biografija.org
Kako je Dejan sam izjaivo, malo mu je falilo da preskoči ogradu, jer je to bila sekunda kada se iznervirao i kada je vidio kako on kaže, kromanjonac tetovirani, zatvorska kučkica gađa flašom njegovu djevojku. Osvrnuo se i na Maju na koju je bacao i drvlje i kamenje i nije je štedio. Najviše ga je povrijedilo kada je vidio da Maja sa svojom kako je i sam izjavio romobidnom dacom gađa pikavcima Aleksadru.

Dejan Dragojević: Ja sam krupni lik koji je pobedio! - Reality & TV Show - Zadruga - Vesti - Svet Plus
-Onda dolazi jedan idiot koji se skoro skinuo sa dopa, trule mu kosti, kaže da će da odbrani Kristijana. Trulež se okupio oko Kristijana, titraju mu m**a, a da ga malo bolje znaju, znali bi da je on u zatvoru titrao drugima m*da – pričao je Dejan, pa dodao:

Кристијан Голубовић — Википедија
– Mangup se na sceni oblači u ženske haljine, takve nastupe je imao i u zatvoru. Folirant, lažov, seoska vucibatina. Nema pas za šta da ga ujede, živi kao ker, živi od TikToka. Govori Aleksandri pogrdne reči, a šta je njegova verenica uradila? Ako je Aleksandra k***a jer joj se svideo, šta je njegova devojka? Isto onaj Bugarin, kakvo će njegovo dete biti, ako on pravi ovakve scene u rijalitiju? On će kao da preti, da se unosi u facu… – rekao je Dejan u emisiji vidno iznerviran.