U nastavku današnjeg članka pišemo o jednoj Beograđanki koja je pravila svadbu, kada je sve krenulo nizbrdo. Ovo je njena ispovest, a vi dobro obratite pažnju na detalje. Njena svabda je od strane njenog bivšeg muža je počeala da gubi komapas već u samom startu od same lokacije gde bi se proslavila svadba. U restoranu je trebalo da bude 30 gostiju, što je nju vrl radovalo jer je tako privatno sa porodicom, kumovima i najbližim prijateljima, a došli su u salu za 150 ljudi.

U pitanju je lokacija u blizini Ada Ciganija, blizina crkve, blizina većini gostiju iz Beograda. “Počeću od toga da je dogovor bio između mene i supruga da gosti donose novac u koverti koliko god je ko u mogućnosti, koverat bi ubacili u kutiju koja bi se nalazila ispred mladenačkog stola…”, pričala je ona. Dok su čekali matičara u međuvremenu njoj je suprug rekao da će sesta za mladanački sto njegov brat i njegova devojka ali je i kumu došla bivša devojka. Ona se našla u panici jer gde će svi da stanu, jer je stol jako mali.

“Gde svi da stanu, kakve devojke, kakve bivše, donose stolice za mladenački sto, a mi sedimo ovako – moja kuma, ja, mladoženja, a u centru stola su kum i njegova bivša. Dakle kum i bivša u centru, a ja, koja sam mlada, na kraju! Za mladinim stolom u centru sedi druga devojka u beloj haljini, a inače je nekulturno da neko drugi osim mlade nosi belo!”, priča ona. Ostatak čitajte na linku ovde.