Medijski sukob između pjevača Ace Lukasa i kriminalca Kristijana Golubovića, datira već od prije nekoliko godina, a kako se da primjetiti strast se ne smiruju, i samo postaje gpre. Naime, Kristijan Golubović je već iznio niz prozivki na račun ovog ponatog pjevača, a sada je dolučio da ode korak dalje i da javno zaprijeti Aci Lukasu.

Kristijan Golubović

– Ako će jedna narkomančina od 50 godina staža i alkoholičar da me tumači, imam soluciju da ga nađem i unakazim. Mogu i da mu nalupam čvrge, izvučem uši i išutiram u dupe. On se prvi nakačio na mene kada je napisao neku ,,trla baba lan” knjigu, a mene su pitali što ja ne izdam autobiografiju. Lukasa je zasvrbela ona stvar, pa me proziva da sam krimos na baterije – rekao je Golubović, prenose domaći mediji.

Aca Lukas
– Kad bih ga ja našao, napravio bi hit „Kristijan, najveći kriminalac na svetu”, ali pošto me ne zanimaju narkomani, hepatitičari i ološi raspali, ja sam samo prokomentarisao to što jesam. Kad me prvi tumači, ja opalim malo žešće. Smatram ga običnim narkomanom. To što peva, svaka čast, sve ostalo nedajbože. Kad me pitaju šta mislim o Lukasu, kažem im da ga gledaju 20 minuta i dobiće sve odgovore. Samo za muziku mu skidam kapu, za sve ostalo je nula. Golubović dalje objašnjava kako Lukas ne poznaje mnoge ljude o kojima priča i na koje se poziva. Takođe, dodaje da je Acin ceo život fantazija.

Kristijan Golubović, Aca Lukas
– On je za mene rekao da sam nabeđeni kriminalac, kao gde sam video Ršumovića, Kapora, kao možda u zatvoru, pošto sam ceo život tamo. Pa sigurno ih nisam viđao kao on u fantazijama jer je ceo život njegov takav, pošto se drogira 50 godina. Ja sam video kada je trebalo Kapora i Ljubu Tadića i sve te koji su bili gde on nije. Takvi ljudi sigurno nisu išli gde on peva pa nije mogao ni da ih vidi. Ja sam po njegovim kafanama lupa čvrge takvim narkomanima ili zakitim lovom da pevaju dok ne presuše.

Oglasi - Advertisement