Ponovno danas pišemo o vestima koje su povezane sa crnom hronikom a radi se o tome da je majka nekada najlepše devojčice Kajlije Pouzi, dobila poklon koji joj je tinejdžerka naručila 2 sedmice pre smrti. Prošlo je ukupno dvadeset dana od smrti Kaklije , koja je bila najlepša devojčica i zvezda rijalitija Toddlers and tiaras a sve i dalje potresaju teorije o njenoj smrti.

Ona je napunila 16 gpodina smao par dana pre samoubistva, a policija je nju našla obešenu u državnom parku Birč Bej u Vašigtonu, nedaleko od svoje kuće, a ovi detalji potresli su milione ljudi. Također, kako pišu strani mediji, Kajlija nije ostavila oproštajnu poruku u trenutku smrti, ali se ipak na jedna neobičan način oprostila od svoje najdraže osobe. Naime, njenoj majci Marsi Gaterman je stigao poklon koji joj je njena mezimica naručila 2 nedelje pre smrti. Ona je preko Tik Tok porućila ćebe, a nejna majka je sada za medije otrkila i šta je pisalo u poruci koja je stigla uz poklon.

“Draga mama, čak i sada kada nisam kraj tebe želim da znaš da te volim i cenim. Uvek. Umotaj se u ovo ćebe i smatraj to velikim zagrljajem. Volim te” ovako je pisalo u poruci. Majk je potpuno slomljena sa gubitkom, ali je iskoristila mreže da se zahvali svima na podršci i da ujedno podseti mlade pratioce da govore o svojim problima te da samoubistvo nije nikako rešenje. Ostatak teksta čitajte na ovom linku ovde.