Uživajte u pomfritu pečenom u pećnici bez ulja bez gnjavaže oko prljavog posuđa; jednostavno ih premažite smjesom i ispecite do savršenstva.

Sastojci:
Za ovaj recept potrebno vam je 6 jaja, 200 ml mlijeka, 30 grama peršina, 250 grama cheddar sira i pakiranje kruha.

priprema:
Istucite jaja nakon što ste ih začinili solju i paprom. Uzmite kalup dimenzija 15×22 cm i ulijte u njega dio smjese od jaja, pazeći da prekrije dno. Zatim stavite tostirani kruh u kalup, pazeći da uključite cijelo pakiranje.
Ravnomjerno rasporedite ostatak smjese na kriške kruha, pazeći da se tekućina dobro upije. Na vrh dodajte malo nasjeckanog peršina i obilnu količinu ribanog sira. Stavite u pećnicu i pecite na 170 stupnjeva oko 15 minuta.

BONUS

U iznenadnom trenutku, promatrajući ogrebotinu i oteklinu u ogledalu, glumica je otkrila najopasniju vrstu raka.

Proslavljena srpska glumica Najda Rodić posljednjih se godina odlučila povući iz javnosti. Od 2020. nije krasila ekrane svojom prisutnošću, uzdržavajući se od bilo kakvih glumačkih angažmana. Tijekom svoje blistave karijere osvajala je publiku zapaženim ulogama u omiljenim serijama poput “Vruć vjetar”, “Sve je za narod”, “Seljaci”, “Vojna akademija” i “Prevaranti”. No, njezin posljednji nastup zabilježen je prije četiri godine u seriji “Urgentni centar.

Razlog njezine smanjene prisutnosti u javnosti i smanjenog sudjelovanja često se pripisuje njezinoj dobrobiti. Naime, pred kraj 2013. godine, nakon blagdana, Nađa je postala upoznata s promjenama u predjelu prsa koje su upućivale na zdravstveni problem.
Blagdanske prosinačke večeri 2013. godine Nađa Rodić zatekla se kod prijatelja u veselom slavlju. Međutim, dok se vraćala kući i spremala se povući na spavanje, u ogledalu ju je čekalo zapanjujuće otkriće – ogrebotina i oteklina na dojci. Ono što je trebala biti mirna večer brzo se pretvorilo u mučno iskušenje, popraćeno ogromnom krivnjom koja proizlazi iz njezinog zanemarivanja mamografije dugih osam godina. Nađa Rodić hrabro i iskreno iznosi svoje osobno svjedočanstvo, ne ostavljajući nijedan detalj skriven od pogleda.

Suočena s nedaćama, zadržala je nepokolebljivu odlučnost i hrabro se odlučila izravno suočiti sa svojom teškom bolešću. “Dr. Pošarac je operaciju obavio nakon dva tjedna čekanja. Dijagnoza je otkrila da sam obolio od najstrašnijeg i najopasnijeg oblika karcinoma, koji predstavlja značajan rizik od metastaziranja. Izdržao sam ukupno trideset i dvije runde kemoterapije, trijumfalno izlazi, sada uživam u radosti života”

Suočena s teškom borbom protiv raka, Nađa Rodić pokazala je nevjerojatnu hrabrost dok se podvrgavala zahtjevnim tretmanima i operacijama. Iako se odlučila povući iz javnog života i smanjiti svoje profesionalne obveze, njezin utjecaj na srpski film i televiziju i dalje je značajan. Njezina odlučna hrabrost i nepokolebljiva odlučnost služe kao beskrajni izvor inspiracije za brojne pojedince.

Preporučujemo