Zinman Jang (72) je kineski bodibilder, koji je uspio da zadrži mladoliki izgled i u poznijim godinama i to zahvaljujući svojim navikama kojih se pridržava, a kako is am priznaje, vježbanje mu je pomoglo da vodi zdrav život. On je sada veteran u bodibildingu sa kojim je počeo da se bavi sada već davne 1984. godine.. Mnogi su ispod njegoviih objava pisali da izgleda kao da ima 40 godina, ali u svakom slučaju izgleda zaista nevjerojatno za svoje godine: ”Nemoguće da ima 70 godina, mogao bi da prođe kao neko ko ima 50. Istini za volju, izgleda bolje i od pojedinaca koji imaju 40 godina” – napisao je jedan korisnik ove društvene mreže.

Jedan od komentara je bio i: ” Čovjek koji ima 70, a izgleda kao da ima 30 godina zagovara svakodnevno vježbanje. Možda to i nije toliko loše koliko se misli”– Ipak, kako je  isam priznao, njegov mladoliki izgled nije nastao preko noći, a u jednom razgovoru sa novinarima ovaj vremešni sportista je otkrio da živi strogim i zdravim životom te da redovno trenira: ” Zahvaljujući disciplini imam rezultate u bodibildingu i zato promovišem trening i zdrav život ljudima” – rekao je on i dodao da se odlično osjeća, s obzirom na godine koje ima:

” Imam normalan pritisak, a sastav kostiju mi je kao kod osobe od 30 godina ”– podijelio je  Jang sa novinarima, te je rekao da mu ni mnogi ljekari u početku ne vjeruju da ima godine koje ima. Tada je otkrio i sve detalje svoje ishrane, pa je otkrio da za doručak jede šest do osam jaja: ‘‘ Obično uz to jedem paradajz, krastavac, ovsenu kašu i pileća prsa. Tako se hranim već 10 godina” – objasnio je Zinman, te je poručio svima da upate njegove riječi da će na isti način trenirati i kada bude imao 80 godina