Za danas u nastavku donosimo jednu jako tužnu vest koja nam dolaze sa javne scene. U poslednjiih nekoliko meseci u Srbiji ali i u celom Balknau, glavna vest je bila ta da je pronađeno telo mladića iz Splita Mateja Periuša. Da podsetimo, nestao je još 31. decembra prošle godine, a da tu nije kraj pokazuje nam i naša današnja priča.

Mnogo je poznatih osoba iz svetaestrade u poslednih par godina preminulo ili je poginulo u poslednje dve godine, a najgore od svega je to što kada neko premine ili pogine, neko ko je tek započeo sa svojim životom, kao što je u ovom slučaju bio Matej Periš koji je imao samo 27 godina. Također, i na sve to kada premine žena koja je imala puno života pred sobom i još uz to sve malu decu, onda je tuga još veća nego što jeste.

Tako mi danas pišemo o TV voditeljkama, o kojima se dosta toga piše u poslednje vreme, ali u negativnom konteksu. Pri tome se svakako misli na Jovanu jeremić koja je pokorila celi Balkan sa svojim neumerenim i pomaloo glupim izjavama. Neko je dobro napisao komentar da je u pitanjujako glupa osoba koja je dobila samo medijski prostor. Da ipak ima dobrih voditeljki pokazujke nam i naša današnja priča, gde je preminula američak voditlejka Erin Džejn Plamer. Inače, ona je bila jako popularna na američlkoj mreži TVSN, gde je vodila vesti i dnevnik, a u studiju 10 je radila jako dobre reklame, a preminula je na veliku žalost u 42 godini života.