Naravno, i danas pišemo o Mateju Perišu mladiću koji je tragično završio svoj život i čije je telo pronađeno nakon skoro pet meseci nestanka. Da podsetimo, Matej je nestao u noći sa 30. na 31. decembar prošle godine, kada je negde iza ponoći izašao iznenada iz noćnog kluba Gotik, u kojem je on bio zajedno sa svojim prijateljima.

Mateju se od tada gubi svaki trag, i iako je policija svoj posao uradila odlično i intenzivno tragala za njim, rezultata nije bilo, sve do 18. maja ove godine, to jeste nakon 5 meseci kada je njegovo telo pronađeno u reci Dunav, kod Ade Huje.

Jučer je njegov otac zajedno sa sandukom u kojem je telo Mateja Periša stigao u svoj rodni grad Split, a danas na dan sahrane Mateja Periša isplivao je navodno još jedan novi snika na kojem se vidi Matej Periš u noći nestanka 30. decembra 2021. godine. Devojka koja se na društvenoj mreži Tik Tok prestavljala kao Andrea Periš postavila je snimak na kojem je kako ona tvrdi, Matej Periš u poslednjim satima svog života. Također, ovaj je video u boljoj rezoluciji nego svi do sada, te se Matej mnogo jasnije vidi. Momak za koga Andrea tvrdi da je Matej ima na sebi crnu majicu sa natpisom i bele patike.

@andreaperis_

jednostavno,više nikada neću otići na Beograd na vodi,niti se šetati Beton Halom,a pogotovo neću ući u klub Gotik…Matej,volimo te svi….💔🙏🏻🕊️ #matejperiš #tiktok #fypシ #viral #actives? #fy #active

♬ Arcade – Duncan Laurence

“Jednostavo više nikada neću otići na Beograd na vodi, niti se šetati Beton halom, a pogotovo neću ući u klub Gotik…Matej, volimo te svi”, ovako je napisala Andrea, za koju nije poznato da li je stvarno Matejeva sestra, rođaka ili neko treći. Ostaje nam da vidimo…