Bivši robijaš i aktueni učesnik rijaliti programa Zadruga 6, Kristijan Golubović u rijalitiju progovorio o stra*ičnim detaljima ubi*tva lijepe pjevačice Ksenije Pajčin. Nakon jedanaest godina od tragične sm*ti pjevačice Ksenije Pajčin, domaći mediji i javnost i dalje saznaju detalje vezane za njen život i njenom ubi*tvu koji nikoga ne mogu otaviti ravnodušnim, naročito ako o tome priča biči robijaš Kristijan Golubović. Kako je on sam rekao, imao je priliku da zaustavi tu tragediju, ai ipak nije, što mu predstavlja i svojevrstan teret koji on nosi na svojoj duši.

Istina o smrti Ksenije Pajčin | Celebrity

– Imao sam priliku da zaustavim tu tragediju, nikada sebi neću oprostiti što joj nisam verovao da su stvari baš takve kao što je pričala. Požalila mi se na tog smrada Filipa. Ceo život će mi biti u glavi mali kerić Milisav, koji liže mr*vu Kseniju i pokušava da je probudi. Imao sam čast da upoznam Kseniju Pajčin, bila je zvezdetina. Bila je prelepa i plenila je sve okolo svojom energijom. Bila je devojka koja je crtana od boga, kao da je nisu otac i majka pravili, nego bogovi. Kada je bio izbor za mis i kada su izlazile ove devojke, Zvezdan ih je ocenjivao, rekao sam mu tada: “Dodaj Ksendži stotku.” Kamo sreće da imamo takvu devojku, ja sam je zvao Devojka iz Valensije – završava Kristijan.


Nakon što je Kristijan završio sa svojim izlaganjem, njegovu priču je potvrdila, također aktuelna učesnica rijalitija i pjevačica Zorica Marković, koja je inače u to vrijeme imalla svoju kafanu u koju je Ksenija redovno dolazila i bila čest gost.


– Jako je volela “Hacijendu”, tu je nalazila neki mir, družile smo se. Spominjala mi je mnoge stvari o svom životu. Šest meseci pre nego što se desilo to što jeste dolazila je svako veče. Plakala je, bila je razočarana. Onda se jednog dana samo nije pojavila, svima nam je bilo čudno – zaključila je Markovićka.

Podsjećanja radi, u svojoj ispovjesti koju je podjelio sa svojim cimerima zadrugar Zvezdan Slavnić, on se osvrnuo i na vezu sa pokojnom Ksenijom.