Svi mediji su pre nekoliko dana u Srbiji pisali o proslavi rođendana Anastije Ražnatović, ćerke poznate folk pevačice Cece koja je krenula majčinim stopama i otisnula se u muzičke vode ali sa prosečnim uspehom. On je poznata ličnost u javnost zbog svojih roditelja ponajviše jer u vreme društvenih mreža deca poznatih također postaji selebriti i imaju veliki broj pratilaca.

Također, veliku pažnju je izazvao dolazak njenog novog dečka poznatog nogometaša Nemanje Gudelja koji igra za špansku Sevilju i koji je za ovu priliku sa celom svojom porodicom stigao u Beograd. Njihova veza je mnoge iznenadila jer je Anasstasija pre kratkog vremena prekinula svoju dugogodišnju vezu sa mladim biznisemnom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem sa kojim je vila u vezi pet godina i svi su bili ubeđeni da će ovaj mladi par i venčati posebno nakon što su počeli i zajednički život.

Ništa to nije dugo potrajalo jer se i Anastasija vratila u Cecinu vilu a medijima je rekla da je sa Đorđem prekinula ali da će njih dvoje ostati dobri prijatelji. Ona je brzo našla utehu u zagrljaju zgodnog fudbalera svi su se pitali kako to Đorđe podnosi ubrzo je postalo jasno da je i on nastavio dalje te se špekuilisao da je u vezi sa Milom Radivojević.

Inače, on se ne voli da ogllašava u javnosti takpo d anikada nije ni demantirao ni potvrdio ove špekulacije ali je sada objavio na svom Instagram profilu njihovu zajedničku sliku i svima dao do znanja da uživa u društvu svoje nove devojke.