Poznato je da se pjevačica Elm Sinanović prije nekoliko godina odlučla povući iz javnog svijeta i počela da živi potpuno drugi način života. Naime, ona je gostovala u jednoj emisiji gdje se osvrnula na gubitak svog muža koji je tragično izgubio život 2019. godine, ali na udavarače i svou kilažu.

Elma Sinanović prvi put progovorila o smrti muža! - ESTRADNJACI.ba

– Vreme leči sve, naravno da sve prođe i život ide dalje. Ja sam pobožna žena i verujem u Boga i da sve što se dešava biva tim nekim božijim određenjem. To tako i prihvatam. Vodim i takav način života – rekla je Elma Sinanović i dodaje da bi ponovo zavoljela ukoliko se pojavi pravi čovjek.

– Naravno da bih, ali ja ne volim unapred da pričam. To treba valjda spontano da se desi.

Elma inače važi za jednu od najljepših pjevačica na našoj javnoj scenii uvijek je jako njegovana i sređena. Kako je ona sama rekla njoj udvarača ne manjka.

Kćerka Elme Sinanović je prava ljepotica: Talentovana je na mamu, čak su i  duet snimile
– Uvek ima udvarača. Meni bi bilo jako čudno da ih nema. Nema navalentnih jer ne emitujem takvu energiju. Meni se nikada nije desilo da me neko spopadne ili juri – kaže Sinanovićeva.

Ova pjevačica se usred stresa koji je doživjela jako ugojila. Ona ističe da se jako trudi i muči, jer oduvijek ima problem sa kilažom i nikada nije zadovoljna.

– Stalno kuburim sa kilažom. To me jako nervira, nikada nemam kilažu koju bih trebalo da imam. Kamere mi dodaju, to me nervira. Uživo kada me sretnu kažu: “Jao gospođo, kako vi lepo izgledate uživo”. Na kamerama izgledam ogromno – priča ona.

Na pitanje koji je način njenog odmora nakon nastupa ona je odgovorila :

Kakvo tijelo! Elma Sinanović pokazala savršen izgled (FOTO)
– Kućni sam tip. Kada ne nastupam, ja spavam, čitam puno ili provodim vreme sa porodicom. Stignem lepo da se odmorim – kaže Elma za domaće medije koja ističe da na kućne ljubimce gleda kao na svoju djecu:

– Kućni ljubimci su super, to su moje tri ljubavi. Imaju poseban tretman, ponašaju se kao da su deca. Pre neki dan smo ih vodili kod veterinara, pitali su da li su psi ili deca. Malo su razmaženi.

Preporučujemo