Kako se već zna,mlada Kristina Spalević je bivša učesnica rijaliti programa Zadruga, i trenutna izabranica Kristijana Golubovića koji je trenutno aktuelni učesnik pomenutog rijaliti programa. Kristina je trenutno u šestom mjesecu trudnoće, a kako su ona i Kristijan već objavili postat će roditelji jednog dječaka.

Ona je sama rekla da trudnoću podnosi odlično, ali međutim prošla trudnoća je završila nažalost pobaćajem. Tada je , za dlaku izbjegla sm*t. Ona je otkria da je jako dugo krvarila, ali da ljekari nisu mogli da uoče uutrašnje krvarenje, koje je na kraju dovelo do gangrene i htine operacije.

Kristijan Golubović ženi Kristinu Spalević u “Zadruzi”
– Krenula sam tada na preglede skoro svaki dan, nisu videli tu, tamo, a Beta raste, pa onda je bilo priče kako lažem, kako nisam trudna, morbidno. Onda smo otišli u neku emisiju, bilo mi je stalo krvarenje, tad me je baš zaboleo stomak i prokrvarim i odemo odmah u “Dragiša Mišović”, otišli na pregled, tu su videli da je Beta počela da pada. Ja tad baš baš krvarim i rekli su mi da se ujutru javim hitno, možda je vanmaterična, možda će trebati operacija – rekla je Kristina, pa nastavila:

LJUBAV JE PRIJATELJSTVO KOJE JE ZAHVATILA VATRA: Kristijan Golubović i Kristina Spalević u zagrljaju - Express
– U međuvremenu, ja vidim da krvarim tri nedelje, ili četiri, što je nenormalno dugo, mene samo jedan dan preseče skroz i odemo u Urgentni centar, tamo kad su videli, hitna operacija, slepo crevo. Međutim, kad su oni mene otvorili, to je bilo, ma četiri sata su me operisali, ja sam zapravo imala unutrašnje krvarenje, spoljašnje i unutrašnje, koje niko od ginekologa nije video. Ja sam bila na ivici. Gangrena slepog creva, skroz se zavukla iza bubrega, tri sata mi je čistio tu krv, slepo crevo je bilo pred pucanjem – rekla je Spalevićeva.