Mlada i talentirana pevačica Aleksandra Mladenović, od trenutka kada je stupila na estradnu scenu, neizbrisivo se istakla svojim izvanrednim glasom. Njen muzički put prema vrhovima estrade obeležen je pesmom “Poseban”.Iako je nedavno doživela ljubavni brodolom, pokretačka snaga iza nje ostaje ljubav, ovog puta publike, porodice i prijatelja. Aleksandra trenutno obilazi region, promovišući osam novih pesama sa svog najnovijeg albuma “Predstava”. U razgovoru za magazin, otkriva da, uprkos izazovima, nikada nije izgubila veru u dobrotu, čestitost i iskrenost ljudi. Često se može videti kako pozira na društvenim mrežama, deleći deliće svog života s fanovima.

Intervju je zakazan dok je Aleksandra boravila u Cirihu, pokazujući da je među najradnijim mladim pevačicama. Na pitanje da li pronalazi vreme za uživanje, odgovara: “Kroz pesmu izrazim ljubav, tugu, bol, radost… Volim kad ljudi požele da me pozovu da im baš ja pevam na neki njihov veliki dan ili da se provedu u klubu dok ja nastupam. Tačno je da radim puno, ali baš to je i moje uživanje.”

Upitana o nedavnom ljubavnom brodolomu, Aleksandra ističe da i dalje veruje u ljubav, čekajući nekoga ko će joj vratiti veru. Kada je reč o stvarima koje ne oprašta u odnosima, ističe izdaju, prevaru, manipulaciju i laži. Ona je otvorena i transparentna, kako kaže, delom zbog svoje javne ličnosti i delom zato što nema potrebu da nešto krije.

Pitali smo je i da li čita komentare o sebi na internetu, na šta odgovara: “Uvek me zanima šta misli moja publika! U moru komentara uvek umem da prepoznam one pozitivne koji mi daju vetar u leđa.” Ističe da su i negativni komentari konstruktivni, podsećajući je da pažljivo prati svoj razvojni put.

Na pitanje o zlobi ljudi, Aleksandra priznaje da se susrela s njom više puta, ali srećom je okružena divnim ljudima koji je podržavaju. Ističe svoje poreklo iz malog mesta gde se vrednuje međusobno poštovanje, čuvanje porodice i negovanje prijateljstava. Sama sebe vidi kao istu osobu koja je bila na početku karijere, sada samo malo manje naivnu.Na pitanje da li bi nešto promenila u svom putu da može da se vrati unazad, odgovara: “Mogla bih sada toliko toga da analiziram, ali kad bih napravila drugačije odabire, verovatno bi moj život otišao u drugačijem smeru… Sve je lekcija.” Smatra da je iz svega izvukla pouke i trudi se ne praviti iste greške, stavljaći sebe i svoju sreću na prvo mesto.

Kada je reč o pravoj sreći, Aleksandra je jednostavna: “Definitivno vreme provedeno sa mojom porodicom i ljudima koje volim.” Ističe radost koju joj donose bratanac i bratanica, koji je podsećaju na lepotu života.Pesme s njenog albuma “Predstava” postigle su milionske preglede na YouTube-u, a Aleksandra je izrazito zadovoljna reakcijama publike. Ponosno ističe vernu publiku koja je godinama uz nju i peva s njom na svim nastupima.

Na kraju, Aleksandra se osvrće na pesmu “Nož u leđa” koju opisuje kao biografsku. Kroz nju je naučila mnogo o ljudima koji su bili uz nju, o manipulaciji i lekcijama koje su je ojačale. Danas sebe vidi kao detektiva u detektiranju namerne obmane.Zaključujući, upućuje poruku svojoj mlađoj verziji koja je započinjala karijeru u “Zvezdama Granda”: “Nemoj da imaš toliku tremu i ne zaboravi da se zabavljaš! Ispunićeš svoje želje, samo glavu gore i ne veruj da baš svako ima dobre namere.”

Preporučujemo