Prikazivanje unutrašnjosti televizijskog studija sa obiljem brojnih monitora postavljenih u pozadini tokom emitovanja vesti, ponekad može dovesti do neželjenih komičnih situacija koje postaju predmet šale i podsmeha na društvenim mrežama.

Ovako nešto se dogodilo i na nacionalnoj televiziji RTS, kada je fotografija voditeljke prilikom čitanja vesti postala viralna na Twitteru. Na slici je jasno vidljivo da je na jednom od monitora prikazana igrica, i osoba koja je objavila fotografiju nije propustila priliku da se našali natpisom “RTS – pružamo vam pravo da igramo Candy Crush”. Međutim, jedan od pažljivijih korisnika primetio je da se radi o igrici “Empires and Puzzles” umesto “Candy Crush”, što je izazvalo dodatne komentare i šale.

Neki korisnici društvene mreže su se našalili sugerirajući da je voditelj verovatno pokušavao da obori neki visoki rekord u igrici, pa mu je bilo žao da prekine. Ovakvi neplanirani trenuci u televizijskom emitovanju često postaju predmet zabave i smeha na internetu, dodajući malo humora u ozbiljne vesti.

Preporučujemo