Najpoznatiji i najskandalozniji jutjuber na Balkanu, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odlučio je da podjeli sa svojim pratiocima na svom Instagram nalogu kako je odlučio da napusti svoju državu, iz razloga što strahhuje za svoj život nakon započetog sukova sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom PINK televizije !

– Bežim iz države pre nego što masnokosi pošalje hitmena – napisao je Baka na svom Instagram storiju.

Međutim, mnogi su posumnjali da je jutjuber pobjegao iz straha za svoj život.

Odmah su krenule spekulacije da Srbiju želi da napusti prije dokumentarnog filma čija je premijera najavljena u četvrtak, kako nakon njegovog emitovanja policija ne bi mogla da ga uhapsi.

Inače, Baka Prase je u nekoliko svojih objava na društvenim mrežama pokušao javno da udari na sina direktora Pinka i pomenuo nesreću kada je nastradala Andrea Bojanić.

Naime,već nekoliko dana unazad traje konflikt između njih. Sve je počelo kada je Bogdan Ilić u jednom od svojim lajvova optužio Željka Mitrovića kako mu duguje samo njemu znane pare, što se kasnije ispostavilo kao netačna informacija, te da zapravo Ilić duguje Mitroviću.

Medijski rat Bake Praseta i Željka Mitrovića traje danima
Željko je odmah sve demantovao i odgovrio. Najavio je i dokumentarni film od kriminalnim radnjama Bogdana Ilića,a sada je ovaj mladi jutjuber odluičio da napusti svoju zemlju, što mu svakako nije prvi put.

Estradni rat Mitrovića i Bake Praseta se nastavlja
On je naime, još početkom ove godine, napustio Srbiju i otišao na jedno vrijeme. Bio je kod svojih roditelja u Amsterdamu, a sve to je eskalirao kada je optužen za sajber zlostavljanje, nad mladom jutjubericom Kristinom Đukić, poznatijom kao Kika, koja je izvršila samou*istvo, ali se nakon nekog vremena vratio u Srbiju i nastavio da se bavi poslom jutjubera.