Vukica Vučurević, često upoređivana s ikonom glamura Sharon Stone, bez sumnje je jedna od onih srećnica koje su imale privilegiju da dožive luksuz materijalnog bogatstva u svojoj punoj raskoši. Međutim, kao što kaže stara narodna mudrost, “kako seješ, tako i žanješ”, i Vukica, koja je očigledno živela pod geslom “nema granica”, došla je do krajnjih tačaka, posebno kada je reč o materijalnim sredstvima.

Domaći mediji ne prestaju da istražuju ovu atraktivnu Srpkinju, koja neodoljivo privlači pažnju svojim izgledom i neobičnom pričom o životu. Vukica je ćerka Mirka Vučurevića, koji je bio poznat kao fudbalski radnik i uspešan biznismen. Ona je postala poznata javnosti kada je pre nekoliko godina dozvolila kamerama hrvatske televizije da zavire u svoj luksuzni dom. Tada su svi bili zaprepašćeni njenim neprocenjivim bogatstvom, a Vukica je rado pričala o sebi i svom životu, otkrivajući mnoge zanimljive detalje.

Vukica je govorila o svojoj ljubavi prema raskošnoj i luksuznoj kući na Dedinju, ističući da se njen dom savršeno uklapa s njenim sopstvenim izgledom. Njena filozofija je bila da kuća treba da odražava njen lični stil.

Međutim, u međuvremenu se njena vila pojavila u oglasima za iznajmljivanje po ceni od 1.000 evra dnevno. Takođe, primetno je da je broj vlasnika vile i njeno ime drugačije od Vukicine, što je izazvalo spekulacije o tome da je njena vila možda prokockana.

Enterijer vile potpuno je renoviran i sada je potpuno neprepoznatljiv u odnosu na ono što je nekada bio dok je Vukica uživala u svojoj raskoši.

Nekada je Vukica od svog oca nasledila fudbalski klub “Banat” iz Zrenjanina i fabriku satova “Nivada” iz Švajcarske.

Prema navodima Blica, u svojim intervjuima često je tvrdila da je od majke nasledila svoju lepotu, a od oca bogatstvo. Kada je reč o muškarcima, govorila je da “vrednost muškarca zavisi od količine novca koji ima”. Njen stil života isijava luksuzom, a to se ogleda u njenoj izjavi da ne ide u kupovinu bez minimalno 30.000 evra.

  • “Kod mene samo bunda toliko košta. Mene niko nije vaspitavao tako, meni je otac govorio ‘gledaj, gledaj, ali nećeš kupiti’. Međutim, on je meni na kraju davao mnogo novca. Već sa 15 godina sam počela da kupujem brendirane stvari. Nikada me otac u tome nije ograničavao. Uglavnom kupujem u Milanu i Ženevi, nekada skoknem i do Pariza – rekla je jednom prilikom dok je iz ormara izvlačila skupocenu bundu od činčile.

Tada je otkrila kako joj je otac za 18. rođendan kupio gliser.

  • “Sve sam to tražila, jer sam bila nezasita. Prvi automobil sam takođe tražila sa 18 godina i uvek vozim najnoviji model ‘Mercedesa’. Ne bih mogla ničega da se odreknem u životu, jer volim da uživam u luksuzu.

Putovanja su bila deo njenog svakodnevnog života, slobodno vreme provodila je u šopingu, a bila je čest gost na modnim revijama svetski poznatih kuća poput Diora i Gučija.

  • “Odabrana sam klijentela i imam tu privilegiju”, rekla je jednom prilikom.

Ono što posebno ne voli je kuvanje i istakla je kako je imala sreću što to nikada nije morala da radi.

  • “I u Srbiji, ali i u Švajcarskoj imam žene koje rade u kući za mene. Možda bi neko iz ljubavi nešto skuvao, ali ja ipak ne. Rugala sam se onima koji kuvaju. Kupujem suknjice, haljinice i idem na odmor. Nikada nisam volela da kuvam. Neke žene su prinuđene i ja to razumem, ali ja ne”, zaključila je Vukica.

Pre nekoliko godina preminuo joj je otac Mirko, a nekoliko meseci pre toga izgubila je i majku. Vukica iz sebe nema naslednika, ali je u jednom intervjuu istakla da je sama sebi dovoljna.

Podsetimo da je njen otac bio veoma bogat čovek i u Banatskom dvoru, gde je i rođen, izgradio crkvu, školu, puteve…

  • “Rekli su mi da se prethodnog dana nije dobro osećao, da su zvali hitnu pomoć koja nikada nije došla. Mene nije hteo da zove. Bio je okružen lošim ljudima”, napisala je jednom prilikom Vukica na svom Fejsbuk profilu povodom smrti svoga oca.
Preporučujemo