Proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević prije nekoliko godina odlučio se kao trener pridružiti momčadi jednog od naših najboljih tenisača Novaka Đokovića koji je ponovno došao u žižu javnosti. Tako je u jednom intervjuu rekao da ima teških stvari u privatnom životu te otkrio da ima samo 17 godina i da se sprema igrati na Australian Openu kada ga je nazvao njezin otac rekavši mu da mu je najgore u životu jedna od novosti.

“Pokojna sestra se razbolela, imala je rak i to je bio jedan od motiva da uspem. Taj splet ludila i lošeg pretvorio se u nešto dobro”, rekao je on. Iako je uspjela pobijediti bolest, nažalost preminula je 2019. u 52. godini života, a Goran joj je posvetio svoja primanja u Melbourneu.

“Uzeo sam gotovinu i nosio sam je kući u jakni, znao sam da je tokom celog leta novac bio u njoj, oka nisam sklopio, zagrlio sam jaknu. Sećam se da smo odmah po mom povratku igrali Dejvis kup u Beogradu, novac sam odmah predao ocu. U Australiji sam imao 100 dolara uz sebe, odjednom sam imao nekoliko desetina hiljada”, rekao je.