Posljednjeg desetljeća, glazbena industrija svjedoči izvanrednom naraštaju mladih talentiranih izvođača, među kojima se ističe ime Tanje Savić. Njezin glazbeni put je posebno zapažen zbog suradnje s nekim od najprepoznatljivijih izvođača na pop sceni, a njezini solo radovi su dočekani s toplim oduševljenjem njezinih obožavatelja.

Nažalost, nedavno je Tanja prisiljena povući se s planiranog nastupa u Sloveniji zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Nažalost, tijekom izvođenja, njezin glas joj je ponovno zatajio, prisiljavajući je na otkazivanje nastupa. Nakon što je razvila visoku temperaturu, odmah je potražila liječničku pomoć, a njezino trenutačno stanje izaziva zabrinutost.

Ovo nije prvi put da su joj liječnici preporučili operaciju. Prema izvorima bliskim pjevačici, prošli put kad je bila suočena s ovakvim izazovima, postupila je neodgovorno ignorirajući preporuke liječnika, vraćajući se nastupima čim su simptomi popustili.

Izvor također navodi da je njezin strah sada znatno narastao nakon iskustva u Sloveniji. Kao hitan odgovor na svoje ozbiljno zdravstveno stanje, odlučila je otkazati sve preostale nastupe u sljedećem mjesecu. Prvi korak u borbi za oporavak uključuje stabilizaciju tjelesne temperature i vraćanje njezinog glasa u optimalno stanje.Nedavno je Tanja Savić komunicirala s publikom putem videa objavljenog na svom Instagram profilu. “Draga publika, osjećam se obveznom da vas obavijestim o važnom razvoju događaja. Kao što možete čuti, moj glas nije u najboljem stanju. Nažalost, moram otkazati nadolazeći nastup u Sloveniji. S nestrpljenjem sam iščekivala ovaj događaj, i znam da su mnogi od vas također s nestrpljenjem očekivali, no trenutačno stanje mi ne dopušta nastup. Sada se suočavam s temperaturom, i idem kod liječnika na pregled za sat vremena. Trenutačno nemam informacija o nalazima.” Ovim riječima Tanja Savić obratila se svojoj publici, a kasnije se više nije oglašavala, kako prenosi Srbija Danas.

Preporučujemo