Jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu Jelena Karleuša postala je modna ikona i uzor mladim djevojkama kada je u pitanju odijevanje. Jelena je poznatija po skandalu nego po svojim pjesmama, a to dokazuje i činjenica da se mediji o njoj gotovo svakodnevno raspisuju, iako godinama nije snimila ništa novo. U braku je 14 godina, ima dvije kćeri, Niku i Atinu. Iako su ih mediji razdvajali od samog početka veze, uspjeli su prebroditi mnoge probleme i afere.

Naime, par se posvađao oko svečanog ručka koji su organizirali u njihovoj kući, gdje ju je Duško pljuvao i udarao po licu, kaže pjevačica, a ona je prijavila policiji obiteljsko nasilje. Tada je slučaj stavljen na kraj u vidu zabrane Tošiću da priđe supruzi, nakon čega više nisu bili zajedno. Jelena je prije mjesec dana na svom Instagram profilu objavila dugu objavu u kojoj je svojim pratiteljima poručila da će se njih dvoje sporazumno razvesti jer Duško više nije dio njihove obitelji, a dogovorili su se i na zakonskom planu.

 

Prepišite svu njihovu zajedničku imovinu na kćer. Jelena sada na društvenim mrežama objavljuje zanimljivosti o Kanji Vest, prati je i na Instagramu i svi se pitaju stiže li nova ljubav. Podijelila je prijavu za Careful Wishes, koja bi se mogla i ostvariti, a uz polovicu njezina lica nalazi se polovica bivšeg supruga Kim Kardashian.