Jučer je sve zatekla vijest i svi su ostali u šoku nakon saznanja da se jedna mlada trudnica polila benzinom i zapalila se, pokušavši sebi tako oduzeti život.

Trudnica (31) koja je u devetom mjesecu trudnoće polila se benzinom i zapalila u selu u okolini Čačka, navodno, zbog teškog života koji je imala sa svojim nevjenčanim suprugom (60).

Drama se odigrala jučer ujutru, a porodica njenog nevjenčang muža, koja je i pozvala Hitnu pomoć je prešutila da je djevojka pokušala i da se zapali.

Što kada trudnoća nije ugodno iskustvo? - pitajmamu
– Lekari su rano jučer ujutru dobili poziv da se u selu nalazi trudnica koja je u devetom mesecu i koja ima trudove. Sanitet je otišao tamo i zatekao devojku sa brojnim opekotinama po telu. Medicinari su bukvalno zanemeli od prizora, pošto su ženi bili ispečeni stomak i butine, a porođajne bolove nije imala – priča izvor blizak istrazi.

Ova mlada trudnica je odmah prevezena u Opštu bolnicu u Čačku gdje su konstatovane opekotine na rukama, nogama i stomaku od strane ljekara.

– Najpre je smeštena u jedinicu intenzivnog lečenja, a zatim je nakon opservacije upućena u Klinički centar Kragujevac na dalje lečenje. Prema dostupnim informacijama, pacijentkinja je majka troje dece – rekla je portparolka Opšte bolnice u Čačku Jelena Knežević.

Trudnica i radnica: Opasna kombinacija u svijetu rada — Sa stavom — Libela
Rođaka ove nesretne trudnice je za domaće medije izjavila da njen aporodica sumnja da se djevojka polila benzinom zbog teškog života koji je imala sa svojim nevjenčanim suprugom.

Zašto se javljaju mučnine u trudnoći i kako ih ublažiti?
– Ona je nekoliko godina živela u Vrnjačkoj Banji, gde je u braku s prvim mužem izrodila troje dece. Napustila ga je kada više nije mogla da izdrži torturu i loš život s njim. Vratila se kući kod roditelja, ali je ubrzo potom počela da živi sa sadašnjim mužem (60). On iz prvog braka ima dvoje odrasle dece, a prva žena ga je napustila zbog maltretiranja i nasilja. On je tada potpuno ogrezao u alkoholizam – priča bliska rođaka nesretne trudnice:

– Već jednom ga je ostavljala, otišla je u Ivanjicu i tamo navodno živela sa nekim momkom. Međutim, ne znam šta se desilo pa se opet vratila u selo iako je znala da je prethodno sa suprugom prošla pakao, pošto je tukao i maltretirao. U porodici u kojoj je rođena ne cvetaju ruže, pa ni od svojih najbližih nikada nije imala neophodnu podršku – dodaje rođaka.